Front Lot in Walt Disney Studios Park

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Front Lot is eerste gedeelte dat je tegenkomt in Walt Disney Studios Park. Hier vind je geen attracties, maar wel winkels, restaurants en praktische zaken als rolstoel- en buggyverhuur.

Het bestaat uit twee delen, een deel binnen en een deel buiten. In het deel binnen vind je een grote winkel aan de ene kant en een restaurant aan de andere. Dit restaurant heet En Coulisse en heeft vooral hamburgers op het menu staan. Er zijn hier een hoop zitplaatsen, verdeelt over twee verdiepingen. Dus loop ook zeker even naar boven als je geen plekje kunt vinden.

Bij dit restaurant kun je ook online bestellen via de Disneyland Paris app. Je hoeft het eten dan alleen bij de speciale balie af te halen. Dat is handig op drukke dagen wanneer er lange rijen staan bij de kassa’s.

Behalve het grote restaurant is er ook nog een kraampje waarbij je onder meer koffie kunt krijgen.

Winkels in Front Lot in het Walt Disney Studios Park

Er zijn drie winkels in Front Lot in het Walt Disney Studios Park. De winkel binnen verkoopt Marvel spullen die je niet overal op het resort tegenkomt, maar ook de gebruikelijke Disney souvenirs zoals t-shirts, pluchebeesten en ander speelgoed.

In de winkel zit een klein hoekje met Pandora sieraden. Hier kun je zelf een unieke Disney armband samenstellen, maar ze hebben ook andere sieraden waaronder oorbellen en ringen.

Buiten in Front Lot zit nog een grote winkel. Hier hebben ze ook weer de gebruikelijke souvenirs. Handig als je iets specifieks zoekt wat in andere winkels is uitverkocht, maar niet echt een must.

Wat je niet mag missen!

  • Het binnengedeelte van Front Lot is handig om te schuilen wanneer het regent
  • Zoek je een restaurant met veel zitplaatsen? Bezoek dan zeker Restaurant En Coulisse.
  • Heb je hulp nodig met Premier Access, wil je meer informatie voor gasten met een beperking of heb je een andere vraag? Dan vind je in Front Lot de Guest Services balie.
  • Een beetje verstopt naast de kinderwagenverhuur is er een toilet. Hier is het vaak niet zo druk.