Menu
Disneyland Paris

Extra Magic Time (voorheen Extra Magische Uren)

Verblijf je in een Disney Hotel? Bijvoorbeeld in Disney’s Sequoia Lodge, Newport Bay Club, Disney’s Hotel Santa Fe of in een van de andere Disney hotels? Dan kan je gratis gebruikt maken van Extra Magic Time! Maar wat is dit precies, hoe werkt het en is het de moeite waard? Je leest het hieronder.

Wat zijn Extra Magische uren

Extra Magic Time zijn verlengde openingstijden van de Disney Parken. Tijdens deze uren zijn de parken alleen toegankelijk voor Disney hotel gasten en voor jaarkaarthouders. Dit betekent dat je in alle rust kunt genieten van populaire attracties als Peter Pan’s Flight, Crush’s Coaster en Ratatouille: The Adventure. Zonder lang in de rij te hoeven staan!

Hoe werkt het

Tijdens het inchecken in het hotel ontvang je, naast de entreekaartjes, ook een bewijsje dat je een hotelgast bent. Met dit bewijsje krijg je toegang tot het zwembad in je hotel, kan je betalen in het restaurants van het hotel en heb je nodig om gebruik te kunnen maken van de Extra Magische Uren.

Als je gebruik wilt maken van Extra Magische Uren ga je rond de aangegeven tijd naar de Disney Parken. Hier volg je de bordjes “Extra Magic Time” naar de ingang. Bij de ingang laat je het bewijsje dat je een hotelgast bent zien. Hierna kan je naar de toegangspoortjes lopen waar de entreekaartjes worden gescand en je toegang krijgt tot de parken.

Is het de moeite waard?

Extra Magic Time zijn zeker de moeite waard. Op drukke dagen is het een goede manier om alvast in een aantal attracties te gaan waar normaal een lange wachtrij staat. Wel is het verstandig om aan het begin van de Extra Magische Uren in de parken te zijn. Dan zitten de meeste hotelgasten te ontbijten en is het erg rustig. Hoe later het wordt, des te drukker het ook in de parken wordt. En heb je geen zin om extra vroeg op te staan? De parken zijn lang genoeg open om ook later op de dag van de attracties te kunnen genieten.

Disneyland Paris Aanbiedingen

[supsystic-price-table id=9]

Bianca About Author

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

No Comments

    Leave a Reply