Menu
Disneyland Paris

Eten, drinken en merchandise tijdens het Frozen en Legends of the Force seizoen

Gisteren publiceerde Disneyland Paris twee “guides” voor het nieuwe Frozen en Star Wars (Legends of the Force) seizoen. In pdf formaat dus je kunt ze eenvoudig opslaan op je smartphone en in de Parken raadplegen. Je weet dan altijd waar je de snacks, drankjes en merchandise kunt kopen. Laten we er samen even doorheen lopen.

Snacks, drankjes en merchandise tijdens het Frozen seizoen

De film Frozen 2 is nu een aantal maanden uit en is weer ongekend populair. Om daarop in te spelen is er tot mei het Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris. Dat betekent twee nieuwe shows in zowel het Disneyland Park als Walt Disney Studio Park én op de foto met Olaf!

Daarbij kan je natuurlijk ook weer allerlei nieuwe merchandise aanschaffen.

Frozen 2 merchandise Disneyland Paris

Hoe schattig zijn die sleutelhangers?!

Je vraagt je misschien af wat betekent dat A C D E? Dat zijn de locaties op de kaart waar je de merchandise kunt vinden. Even verderop zal ik het volledige document delen zodat je deze eenvoudig mee kunt nemen naar de Parken.

Maar eerst de snacks en drankjes!

Frozen 2 snacks Disneyland Parijs

Cupcakes, koekjes, marshmallow-lolly’s, ijsjes en nog veel meer snacks. Met daarbij de cijfers van de restaurants waar ze te krijgen zijn. Mijn keus zou de cupcake en de Olaf Donut Cone zijn. Ziet er zeer smakelijk uit, niet?

Dan bleven alleen de drankjes nog over. Hoe goed zien die cocktails eruit? Die zijn te krijgen in de Disney Hotels en in Disney Village. Een prima manier om tot rust te komen na een dagje pretpark.

LEES OOK:  Hotel Cheyenne – ligging, kamers, prijzen en aanbiedingen

Dit waren de highlights van de snacks, drankjes en merchandise voor het Frozen Celebration-seizoen. Download hier het overzicht om mee te nemen naar Disneyland Parijs.

Legends of the Force snacks, drankjes en merchandise

Als tegenhanger van het Frozen Celebration seizoen is er Legends of the Force, het Star Wars seizoen. Vanzelfsprekend met show en ontmoetingen met figuren uit een Galaxy Far Far Away. Maar nog belangrijker zijn natuurlijk de snacks.

Vorig jaar hadden ze de BB8-burger en die was echt heel lekker, zou die er dit jaar weer zijn?

Maar eerst de merchandise…

Star Wars merchandise

Zelf zou ik gaan voor de BB8 of Star Wars Spirit Jersey. Wat ik zelf nog zou willen zijn de Rex robots die ze verkopen in Amerika. Rex is de originele piloot uit Star Tours en die heeft voor velen sentimentele waarde. Die zou ik nog heel graag aan mijn (veel te grote) Disney collectie willen toevoegen.

Dan de snacks en het antwoord op de vraag, is er een speciale Star Wars burger?

Ja er is een speciale burger! Helaas niet de BB8-burger maar wel eentje met een zwart broodje. Ziet er best smakelijk uit, die wil ik graag proberen. Een ander item dat ik wil proberen is de Wookiee Cookie met de koffie erbij.

Er zijn helaas geen speciale drankjes. Je kunt de volledige guide hier downloaden.

Welke van bovenstaande items heeft jouw voorkeur? En ben je het eens met mijn keuzes?

HANDIGE TIPS & SITES

  • Disneyland Paris is weer open en heeft nu extra flexibele voorwaarden en extra veel voordeel. Bekijk hier alle voordelen en hoe je kunt boeken
  • De meeste andere pretparken zijn weer open, maar het aantal bezoekers blijft wat achter. Dat kan maar één ding betekenen: korting! Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Liever last minute naar een leuk vakantiehuisje? (ook in eigen land!) Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!
LEES OOK:  Goedkoop eten in het Disneyland Park

Toerist in eigen land? Boek de leukste rondleidingen en uitjes!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    X