Efteling korting bij de Albert Heijn: in één keer 3 volle spaarkaarten!

Van 17 t/m 31 mei ontvang je bij de Albert Heijn een Efteling zegel bij elke €5 aan boodschappen. Heb je 4 van deze zegels dan krijg je tot wel €12,50 korting op een Efteling kaartje. Ga je net als ik altijd in het laagseizoen dan kost een kaartje nog maar €28,50 (hoogseizoen kost een kaartje dan €32,50).

Dit is echt één van de beste Efteling aanbiedingen en kortingsacties waarvan je gebruik kunt maken. Voor €12,50 per persoon kan je een hoop andere leuke dingen doen. In het park bijvoorbeeld, maar ook een ander uitje ervan bekostigen. Ben je van plan om naar de Efteling te gaan dan is de AH spaaractie eigenlijk altijd een must.

Hoe krijg je in één keer 3 spaarkaarten vol?

Als je altijd je weekboodschappen doet bij de AH dan heb je zo een spaarkaart vol. Wij waren er gisteren en kregen 12 zegels voor een volle kar. Dan is het geen kunst om snel te sparen.

Maar wat als je je boodschappen eigenlijk nooit doet bij de Albert Heijn.

Dit heb ik uitgeprobeerd, ik zeg niet dat het altijd werkt, maar het ging echt supermakkelijk. (sorry AH!) Afgelopen week was ik in een kleine, lokale Albert Heijn vestiging voor een paar kleine boodschappen. In totaal was ik €9 euro kwijt, wat mij volgens de kassa recht gaf op 2 zegels…

De boodschappen had ik afgerekend bij de zelfscankassa, ik ben een introvert en heb nooit zoveel behoefte aan een praatje met de persoon achter de kassa. Zullen vast gezellige mensen zijn hoor. Maar goed. Dus ik had afgerekend maar ik liep wat te stoeien met mijn boodschappen, degene die de zelfscankassa bewaakte had medelijden met mij denk ik. Dus toen ik vroeg of ik Efteling zegels mocht kreeg ik een hele rits. Zo had ik dus ineens 3 spaarkaarten vol voor €9 boodschappen.

Nou moet je natuurlijk wel de juiste medewerker hebben, maar als je het netjes vraagt of als ze medelijden met je hebben kan je dus zomaar een grote bups zegels meekrijgen.

Of het altijd werkt weet ik niet, maar ik ga deze zomer een heel stuk goedkoper naar de Efteling!

Waar en hoe kan je de volle spaarkaarten inleveren?

Let goed op dat je de spaarkaarten tijdig omwisselt voor Efteling tickets. Dit moet bij de AH vestiging, dus niet bij de Efteling zelf. Het kopen van de tickets met korting kan t/m 4 juli. Gebruiken kan t/m 14 november, mits alles dit najaar geopend blijft natuurlijk.

Het inwisselen van je spaarkaart kan online, bij de klantenservice, gewone kassa of de zelfscankassa’s. Je kassabon is dan je ticket. Zo’n kassabon vervaagt dus wat je het beste kunt doen is de tickets toevoegen aan de Efteling app. Zo blijven ze bewaard en het is zo gepiept!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven