Efteling tickets

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Wanneer het tijd is om de Efteling tickets te bestellen weet je dat je een leuke dag tegemoet gaat. Gillen in de Baron, over de kop in de Python en even bijkomen in Carnaval Festival.

Er zijn 3 verschillende soorten Efteling tickets. De eerste zijn de dagtickets. De prijzen hiervoor verschillen per dag en er zijn soms aanbiedingen of acties op deze tickets.

Het tweede type ticket is het Efteling Abonnement waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot het attractiepark.

Tijdens de wintermaanden is er de Winter Efteling. Kaartjes voor dit evenement zijn vaak goedkoper dan tijdens de zomermaanden. Terwijl toch de meeste attracties dan ook geopend zijn.

Tenslotte zijn er de Efteling tickets die bij je overnachting zitten. Hier betaal je niks extra’s voor en je zou kunnen zeggen dat ze gratis zijn.

Efteling tickets met korting

Efteling tickets zijn niet goedkoop. Daarom hebben we hieronder alle deals voor je verzameld. Zo kun je toch mooi besparen op jouw volgende dagje uit.

Bekijk de Efteling tickets met korting

Efteling abonnement

Ga je meerdere keren per jaar naar de Efteling of koop je veel souvenirs? Dan kan een Efteling abonnement een voordelige keus zijn. Je leest er hieronder alles over!

Alles over een Efteling abonnement

Winter Efteling tickets

De Efteling is het hele jaar door geopend. In de winter maken ze het extra gezellig in het park. Dit noemen ze Winter Efteling. Tickets hiervoor zijn vaak goedkoper dan tijdens de warmere maanden.

Meer over de Winter Efteling

Efteling overnachting + gratis tickets

Bij een Efteling overnachting zitten de tickets bij je verblijf inbegrepen. Je mag dan onbeperkt het park bezoeken en het kost je helemaal niks!

Efteling overnachting inclusief tickets

Wat kosten Efteling tickets?

Efteling tickets kosten tussen de €38 en €46. Hoeveel je uiteindelijk voor je kaartje betaald is afhankelijk van de periode waarin je gaat. De hoogste prijzen betaal je tijdens schoolvakanties en weekenden van de warmere maanden. De laagste prijs betaal je buiten het seizoen op een doordeweekse dag.

Iedereen vanaf 4 jaar betaalt dezelfde ticketprijs. Kinderen van 3 jaar of jonger mogen gratis naar binnen. Er zijn voor hen helaas weinig attracties waar ze in kunnen, maar er zijn de speeltuinen, draaimolens en natuurlijk het Sprookjesbos. Plus Droomvlucht, Symbolica en Carnaval Festival zijn een aantal van de attracties zonder minimum lengte.

Dat maakt de Efteling dus ook een voordelig uitje voor gezinnen met jonge kinderen.

Waar kun je het beste Efteling tickets kopen?

Heb je onze pagina over Efteling korting al bekeken? Hier vind je een overzicht van winkels, websites en spaaracties waarmee je kunt besparen op Efteling tickets.

Ook via de website van Efteling zelf zijn er soms acties. Via onderstaande link kun je de ticketprijzen op de website van de Efteling bekijken en ook meteen je parkeerkaartje bestellen. Dat is echt heel handig om die digitaal te hebben. Hoef je aan het eind van de dag niet meer in de rij te staan bij de parkeerautomaat.

Tip! Koop je Efteling tickets online en bestel dan ook gelijk je parkeerkaartje. Dan hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa, maar kun je zo het attractiepark in!

Tickets en/of parkeerkaart bestellen

Efteling tickets bij overnachting

Blijf je overnachten bij de Efteling, bijvoorbeeld in Efteling Bosrijk of het Efteling hotel? Dan mag je tijdens je verblijf onbeperkt in het park.

Zie je het voor je: ’s ochtends ontbijten en dan even wat attracties bezoeken. ’s Middags, wanneer het drukker wordt ga je dan even terug naar je huisje voor een dutje of duik in het zwembad. Rond etenstijd ga je dan terug voor een pannenkoek uit Polles Keuken en dan heb je toch wel een heel ontspannen dagje Efteling gehad.

Een Efteling overnachting is goedkoper dan je denkt! Bekijk hier de aanbiedingen.