Efteling bij de Albert Heijn – laatste week!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het is weer die tijd van het jaar: sparen voor korting op de Efteling bij Albert Heijn. En het is ook alweer bijna voorbij. De actie duurt namelijk maar t/m 1 maart en je kunt de spaarkaarten inwisselen voor een ticket tot 1 juni 2020. Heb je de kaarten nog niet vol dan moet je er dus snel bij zijn.

De Efteling-actie bij Albert Heijn

Bij elke €5 aan boodschappen ontvang je tijdens de actieperiode 1 zegel. Deze plak je op de speciale spaarkaart. Heb je 4 zegels dan is je kaart vol en ontvang je €12,50 korting op je ticket. Je kunt kiezen voor een hoog- en een laagseizoen ticket. Die eerste kost €45 per persoon, die laatste €41. Dat betekent dat je dus maar €28,50 betaalt voor een kaartje en dat is een goede deal.

Er zitten wel wat haken en ogen aan deze actie.

De kleine lettertjes

Wanneer je een spaarkaart vol hebt moet je deze inwisselen bij de AH. Dat kan online of in de winkel. Je kunt hiermee dus niet bij de kassa van de Efteling betalen. Kaartjes koop je dus vooraf met de korting.

Het goedkoopst ben je uit met een kaartje voor het laagseizoen, dat zijn de volgende datums:

  • 17 februari t/m 3 juli 2020
  • 31 augustus t/m 9 oktober 2020 m.u.v. zaterdag en zondag 
  • 26 t/m 30 oktober 2020
  • 9 t/m 15 november 2020

Op de andere dagen betaal je €45 (-€12,50 korting) per ticket.

De Efteling heeft geen aparte kindertickets. Tot 3 jaar mogen ze gratis naar binnen, hierna betaalt iedereen hetzelfde tarief.

Wanneer je de tickets online hebt besteld ontvang je ze per mail. Deze kaartjes kan je vervolgens uitprinten om bij de kassa te laten zien. Maar je kunt ze ook op het scherm van je smartphone tonen.

Ook leuk tijdens de Efteling-actie bij de AH

Tijdens de actie kan je bij de AH Efteling-hamsters kopen. Je kunt kiezen uit een draak, fakir, roodkapje of elfje. Hartstikke schattig!

Daarnaast is er een speciaal Efteling-servies dat je online kunt bestellen. Op dit moment is er 25% korting dus grijp je kans! (hoe leuk is die 3D-taartbeker!)

Kaarten niet vol of actie gemist?

Ben je net te laat of is het je niet gelukt de kaart op tijd vol te krijgen? Kijk dan zeker op Marktplaats. Hier worden de volle spaarkaarten massaal aangeboden. Vaak betaal je hier een paar euro voor maar dan heb je nog steeds korting op je entreekaartje. Let wel goed op dat de actiecode nog niet gebruikt is. Anders heb je niks aan de spaarkaart maar ben je toch je geld kwijt.

Een andere manier om te besparen is door een laagseizoenkaartje bij de Efteling zelf te boeken. Deze kosten €36 per ticket. Houdt dat ook in je achterhoofd als je spaarkaarten via Marktplaats koopt.

Meer over de Efteling