Home Pretparken Legoland Duitsland

Legoland Duitsland

Bij Legoland denk je waarschijnlijk eerst aan Denemarken. Maar wist je dat er ook een Legoland Duitsland is? Je vindt dit pretpark in het zuiden van Duitsland tussen Stuttgart en München.

Net als bij de andere Legoland parken richten ze zich hier met name op jonge kinderen. Voor oudere kinderen zullen de attracties niet spannend genoeg zijn. Maar zeker de kleintjes kunnen zich hier uitstekend vermaken.

Het park bestaat uit een hoop attracties, iets dat je in eerste instantie niet zult verwachten bij zo’n klein park. Er zijn een paar thrillrides, waterattracties maar ook speeltuinen, shows, en zelfs een gedeeltes waar kinderen tussen de 3 en 6 jaar hun rijbewijs kunnen halen.

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!
Bekijken

In het park zijn er een aantal restaurants met uiteenlopende gerechten. Van schnitzels tot pizza’s, salades tot wokgerechten. Voor de zoetekauwen vind je er ijs en pannenkoeken.

Blijven slapen kan ook in de eigen hotels van Legoland Duitsland of op de camping. Deze bevinden zich direct naast het park en zijn natuurlijk geheel in Lego-stijl. Het ene hotel heeft een piratenthema, het andere is een kasteel. De kamers zijn gethematiseerd. De bedden in het piraten hotel zijn in de vorm van kleine bootjes. De kamers in het kasteel lijken zo uit de Middeleeuwen te komen.

Kortom, het is een echt vakantieresort die je zeker eens kunt bezoeken als je in de regio bent of op doorreis naar het zuiden.


De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris t/m 30 september 2023!

Boek je verblijf tijdens onze 30 verjaardag, je kunt jouw boeking tot 7 dagen voor aankomst gratis wijzigen of annuleren
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Categorieën

Advertentie

Nieuwste posts

Reactie achterlaten

* Door dit formulier te gebruiken stem je in met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© 2012-2023 WereldvolMagie