Met Pinksteren naar Duinrell: is het park open + 25% korting!

Nu de regels versoepelen kunnen we langzaamaan weer vooruit kijken. Naar aankomend weekend bijvoorbeeld, want dan is het Pinksteren. Voor velen een lekker lang weekend waarin het heel aanlokkelijk is om een paar nachtjes weg te gaan. Zo kan je dit jaar met Pinksteren naar Duinrell, het bekende attractie- en vakantiepark in Wassenaar.

Maar dan wil je natuurlijk wel één ding weten? Is Duinrell open met Pinksteren? Hierop geef ik je het antwoord, plus ik heb nog een goede kortingstip!

Is Duinrell open met Pinksteren?

Ja! Duinrell gaat weer open en wel de dag voor Pinksteren. Vanaf 22 mei kan je weer in de attracties op het park en gebruik maken van het buitengedeelte van het Tikibad. Natuurlijk onder voorbehoud van wijzigingen maar dat is een lekker vooruitzicht voor het Pinksterweekend.

En niet alleen het attractiepark is open, ook het vakantiepark verwelkomt gasten. Hierdoor kan je het goed combineren met een lang weekend weg.

Je kunt je dan niet alleen vermaken op het vakantiepark en in de attracties en het zwembad. Op loopafstand van Duinrell vind je het strand. Een diep zandstrand met hoge duinen waar je ook nog eens heerlijk kunt wandelen en fietsen (geen reclame, ik ben een local en kom er erg graag :)). Verder kan je natuurlijk naar Den Haag waar de buitenterrassen weer open gaan en je ook de vele winkels, waaronder de ontzettend populaire Primark, kunt bezoeken.

Oh en als je nog meer wilt winkelen zit ook de Mall of the Netherlands vrijwel om de hoek. Vervelen zul je hier zeker niet!

Goed terug naar Duinrell, want ik had nog een goede kortingstip voor je!

Met korting tijdens Pinksteren naar Duinrell!

Wanneer je nu een verblijf boekt op het vakantiepark krijg je tot wel 25% korting. Voor dat bedrag krijg je onbeperkt toegang tot het attractiepark en het buitengedeelte van het Tikibad. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten op het park, waaronder midgetgolfen en coronaproof entertainment.

Verder kan je op het Duinrell vakantiepark fietsen en skelters huren, en er zijn diverse eetmogelijkheden waaronder afhaal- en bezorgopties.

Tel daarbij de mogelijkheden in de omgeving op en je hebt een heerlijk, actief weekendje weg. Plus, met de attracties die eindelijk open mogen voelt het eindelijk weer even als vanouds.

De aanbieding is tijdelijk te boeken op deze pagina.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven