Duinrell huisje of Duingalow

Overnachten in een Duinrell huisje betekent onbeperkt naar het attractiepark. Het betekent ook gratis bezoekjes aan het Tikibad en dat je binnen een paar minuten op het strand bent.

Veel mensen weten niet dat Duinrell een leuke plek is om te overnachten. Er zijn zelfs mensen die dit attractiepark helemaal niet kennen. En dat is natuurlijk zonde.

Zeker het Duinrell vakantiepark is de moeite waard. Niet alleen om het attractiepark te bezoeken, maar juist voor een strandvakantie in Nederland of om de omgeving te ontdekken. Je kunt dan op de Duinrell camping logeren in je eigen caravan of tent. Maar leuker zijn de Duinrell huisjes, Duingalows genoemd.

Soorten Duinrell huisje

Er zijn drie type Duingalows:

  • Budget
  • Comfort
  • Premium

Deze huisjes lijken op elkaar, zo liggen ze op hetzelfde terrein, en kun je vanaf alle 3 de typen heel makkelijk naar de attracties lopen.

Duingalow budget

De budget Duingalows zijn de goedkoopste Duinrell huisjes. Het zijn volledig ingericht bungalows met badkamer, keuken en zitje buiten. Binnen 5 tot 10 minuten lopen ben je bij de attracties van het park. Parkeren kan naast het huisje of op het algemene parkeerterrein

Duingalow Comfort

Het verschil tussen budget en comfort is, behalve de prijs, ook de grootte van het huisje. Een Comfort Duinrell huisje is namelijk groter dan de Budget, maar kleiner dan de Premium. Verder is deze ook compleet ingericht en liggen de attracties en het TIkibad op loopafstand.

Duingalow Premium

De premium Duingalows is het meest luxe Duinrell huisje. Dit type kan je zelfs boeken met sauna! Ook zijn deze huisjes aanzienlijk groter dan de andere twee varianten. Bij de Premium huisjes zit ook wifi standaard inbegrepen.

Waar liggen de Duingalows, ookwel Duinrell huisjes?

De Duinrell huisjes liggen naast het attractiepark. Het verst dat je moet lopen is hooguit 10 minuten, maar de meeste huisjes liggen op 5 minuten afstand.

Duinrell ligt, zoals je misschien weet, in de duinen van Wassenaar. Het strand ligt dus letterlijk achter de Duingalows. Je kunt er voor kiezen om over het landgoed te lopen, waar de huisjes liggen, of buiten het vakantiepark naar het strand te fietsen.

Vanaf het Duinrell vakantiepark reis je ook makkelijk naar bijvoorbeeld Den Haag of Leiden. En ook het grote overdekte winkelcentrum, Mall of the Netherlands, ligt op een steenworp afstand.

Vervelen hoef je er zeker niet!

Mag de hond mee in een Duinrell huisje?

Een aantal Duingalows is toegankelijk voor honden. Dit is een speciaal type dat je vooraf moet boeken. Let dus op dat je het juiste huisje aanvinkt wanneer je een reservering maakt.

Het is wel een heel leuk gebied om de hond mee naartoe te nemen. Op het landgoed kun je natuurlijk heerlijk wandelen. Net als op het strand van Wassenaar. Lekker meenemen dus!

Wat kost een overnachting in een Duingalow?

De prijzen voor een Duingalow verschillen per seizoen. In het laagseizoen betaal je vanzelfsprekend stukken minder dan in het hoogseizoen. Maar dan is het attractiepark ook vaak (deels) gesloten.

Je kunt de huisjes boeken voor een weekend, midweek of week. Hoe langer je blijft, des te goedkoper de prijs per nacht. Deze liggen zo tussen de €120 en €200 voor een Duingalow per nacht inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark en een aantal maal toegang tot het Tikibad.

Prijzen kunnen veranderen dus kijk hier voor de laatste prijzen en aanbiedingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven