Naar Drouwenerzand met korting! Bekijk hier de beste kortingsacties

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Het is best gek om te zoeken naar Drouwenerzand korting, want ze noemen zich ook wel het voordeligste pretpark van Europa. Waarom? Omdat bij het entreeticket ook eten en drinken inbegrepen zit. Dat is zeker voordelig!

Toch gaan we het ook dit keer weer proberen om de kaartjes tegen een nog lager tarief te vinden. Meestal lukt dat aardig.

Eerst nog kort iets over Drouwenerzand. Dit attractiepark is recent nog verkozen tot een van de leukste uitjes van Drenthe. Het is vooral geschikt voor kinderen tot en met groep 8. Zij kunnen zich uitleven op de speeltoestellen en wagen aan de attracties.

Naast het attractiepark vind je vakantiepark Drouwenerzand. Waar je onder andere in een boomhut kunt slapen. Blijf je overnachten dan is dat inclusief toegang tot het attractiepark. Is weer mooi meegenomen!

Drouwenerzand korting via de eigen website

Wanneer we zoeken naar, in dit geval, Drouwenerzand korting kijken we eerst op de website van de attractie. Meestal krijg je dan een paar euro korting als je de tickets vooraf via de website koopt.

Bij Drouwenerzand is dit ook het geval. Koop je de tickets via de website dan krijg je 1 euro per persoon korting. Het is niet veel maar het scheelt toch weer iets.

Woon je in de buurt dan is het Bliksemtarief misschien nog interessant. Bezoek je het attractiepark vanaf 15:00 uur? Dan betaal je maar € 8,50 voor een kaartje. Het park sluit meestal om 17:00 of 18:00 uur dus dan hebben de kinderen toch een paar uurtjes speelplezier.

En in de herfstvakantie was er een actie waarbij Opa en Oma gratis naar binnen mochten bij één betalend kleinkind. Houd deze actie goed in de gaten, want dat scheelt een hoop!

Drouwenerzand korting via ticketwebsites

De ticketwebsites waar je zeker eens moet kijken voor Drouwenerzand korting zijn:

Zij hebben allemaal wisselende aanbiedingen op tickets voor attractieparken en andere uitjes. En ook Drouwenerzand kaartjes met tot wel 70% korting kwamen hier voorbij.

Dat is best een behoorlijke besparing! Zeker als je je bedenkt dat daar ook nog eten en drinken bij zit.

Momenteel is het seizoen op z’n eind en zullen de kortingsacties wat schaarser worden. Maar vanaf eind maart zou ik bovenstaande websites zeker in de gaten houden voor je Drouwenerzand kaartjes met korting.

Neem er ook zeker een kijkje voor andere uitjes, er zit altijd iets leuks met een hoge korting tussen!

Bieden en je eigen Drouwenerzand korting bepalen

Bieden op entreekaartjes doe je via de volgende twee sites:

Hier zijn er steeds wisselende veilingen voor korting op attractieparken. Voor je de kaartjes voor een vol tarief koopt loont het zeker om op deze twee sites te kijken. Wie weet komt er een goede veiling voorbij en weet jij de kaartjes voor een veel lagere prijs te krijgen.

Sparen voor Drouwenerzand korting

Nog een manier om korting te krijgen is via de spaaracties van de supermarkten. Jumbo en Albert Heijn hebben beiden een spaarprogramma waarmee je korting krijgt op uitjes.

Deze programma’s kosten je niks extra’s, behalve dat je ervoor naar een van deze supermarkten moet, maar leveren je vaak wel een leuke korting op. Wij maken er ook regelmatig gebruik van en hebben zo al een hoop bespaard.

Drouwenerzand korting heb ik bij de beide supermarkten helaas nog niet gevonden, maar we houden het in de gaten.

Overige manieren om korting op je Drouwenerzand tickets te krijgen

Het is tot nu toe nog wat beperkt met kortingsacties. Maar dat betekent niet dat deze niet snel weer komen. Zeker tijdens het voorjaar en de zomer zul je vast weer korting kunnen krijgen op je Drouwenerzand kaartje.

Voor nu loont het om de HEMA, ANWB, en Kruidvat in de gaten te houden. Zij bieden vaak korting op entreekaartjes.

Een andere manier om korting te krijgen is via de loterijen in ons land. De Postcodeloterij en Bankgiroloterij hebben altijd leuke aanbiedingen, alleen dan moet je natuurlijk wel meespelen.

Dit waren de Drouwenerzand kortingsacties voor nu. Mochten er nieuwe kortingen beschikbaar komen dan voegen we die toe aan deze pagina.