Backlot

Houd je van actiefilms en stoere special effects? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Backlot! Hier neem je een kijkje achter de schermen bij de meest spectaculaire actiefilms. Wat dacht je van Armageddon, een echte film klassieker.

Of van de stuntshow Moteurs… Action waarbij er live een echte actiescène wordt opgenomen. Voor de echte thrillseekers is er Rock ‘n’ Rollercoaster, een wilde achtbaanrit in het donker op de heerlijke muziek van de band Aerosmith!

Attracties in Backlot

Advertentie

Armageddon Special Effects
Stilte op de set! Zijn de figuranten klaar? Stap binnen in de wondere wereld van de film en beleef de special effects van heel dichtbij. Zodra de regisseur Actie roept begint de onheil. Een meteoriet is onderweg naar het ruimtestation en jij bevindt je er middenin! Houdt je gezicht in de plooi of schreeuw het uit van angst. Maar vergeet niet, in de film is niet alles wat het lijkt!

Moteurs… Action Stunt Show Spectacular
Snelle achtervolgingen, angstaanjagende stunts en bijzondere special effects. Je ziet het in de spectaculaire stuntshow Moteurs… Action! Beleef het gevecht tussen het goed en het kwaad live vanaf de tribune en zie hoe de set tot leven komt wanneer de regisseur Actie roept. De stunts wisselen elkaar in hoog tempo af en je zal gegarandeerd de hele show op het puntje van je stoel zitten. Deze stuntshow moet je gezien hebben!

Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith
De beroemde rockband Aerosmith geeft je een kijkje achter de schermen in de studio. Ze zijn net bezig met het opnemen van een nieuwe plaat als ze met hoge spoed naar een concert midden in de stad moeten. Je hebt geluk, je mag mee! Ze geven je zelfs backstage passen. Maar het is onmogelijk om naar het concert te komen, overal staan files. De manager van de band heeft een oplossing…houdt je goed vast, want dit wordt een wilde rit door de nachtelijke straten. Ga je het redden?

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here