Vervoer naar Disneyland Parijs

Er zijn verschillende manieren om naar Disneyland Parijs te reizen, hieronder een overzicht.

Met de auto

Veruit de populairste manier is om met de auto naar Disneyland Parijs te gaan. Parkeren bij het hotel zit inbegrepen in het arrangement en er zijn vrijwel altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De Disney hotels liggen op loopafstand van de parken. Een auto heb je hier dus niet nodig. Tanken kan bij Hotel Santa Fe of in Val D’Europe.

De meeste mensen bezitten tegenwoordig een navigatiesysteem, maar ook zonder is het zeer eenvoudig om naar Disneyland Parijs te rijden. Rijd vanuit Nederland via de a16 naar Breda en ga van hieruit richting Antwerpen. Bij Antwerpen volg je de borden Gent, waarna je via Lille de A1 neemt richting Parijs (tolweg, kosten €18,20 per keer). Vlak voor Parijs neem je bij vliegveld Charles de Gaulle afslag 5 richting Marne La Vallee. Hierna staat de route duidelijk aangegeven met borden langs de weg.

Met de trein

Disneyland Parijs beschikt over een eigen station en is dus ook prima met de trein te bereiken. Helaas bestaat er vanuit Nederland geen rechtstreekse verbinding meer, deze is een aantal jaar geleden opgeheven.

De snelste manier om met de trein naar Disneyland Parijs te reizen is om met de Thalys te reizen tot Brussel Zuid en van hieruit de TGV te nemen tot aan het station Marne-la-Vallée/Chessy. In het station vind je ook de Disney Express balie (eerste verdieping). Hier kunnen treinreizigers hun bagage inleveren en direct inchecken in het hotel. De koffers worden dan naar het hotel vervoerd. Zo kan je direct vanuit het station de parken inlopen en genieten van je vakantie. (Deze service kost €17 per kamer en kan je het beste van tevoren telefonisch boeken bij Disneyland Paris)

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig naar Disneyland Parijs reizen is de snelste manier. In iets meer dan een uur vlieg je van Amsterdam naar luchthaven Charles de Gaulle. Waarna de rode VEA bus je vervolgens binnen 45 minuten naar de Disney hotels brengt. (de Davy Crockett Ranch uitgezonderd) Meer over deze shuttle service kan je vinden op deze website.

Disneyland Paris Aanbiedingen

[supsystic-price-table id=9]

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Disneyland Parijs aanbieders Prijzen vergelijken
Disneyland Parijs aanbiedingen Bereken prijs
OAD Busreizen Bereken prijs
Disneyland Tickets Bereken prijs
Thalys Kaartjes Bereken prijs
Hotels bij Disney en in de omgeving Bereken prijs

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

Nieuwste artikelen!

Explorers Hotel bij Disneyland Paris – kamers, ligging en prijs

In de buurt van Disneyland Paris zijn er diverse mogelijkheden om te blijven slapen. De Disney Hotels...

Lente en zomer 2020 aanbieding Disneyland Paris

Vanaf 13 februari is het zover, dan kan je de nieuwe lente en zomer 2020 aanbieding van...

5 Tips voor een romantisch uitje naar Disneyland Paris

Denk je aan romantische uitjes, dan zal Disneyland Paris wellicht niet je eerste keus zijn. Terwijl het...

Eten, drinken en merchandise tijdens het Frozen en Legends of the Force seizoen

Gisteren publiceerde Disneyland Paris twee "guides" voor het nieuwe Frozen en Star Wars (Legends of the Force)...

Tips om niet ziek te worden in (Disney) pretparken

Ken je dat? Als je naar een pretpark bent geweest wordt je in de dagen erna ineens...

Raad de Disneyland Paris attractie!

Vandaag doen we - vanwege het weer buiten - een spelletje. Kan jij aan de hand van...