Het vernieuwde Hotel Cheyenne in Disneyland Paris

Een bezoek aan Disneyland Paris moet voor iedere gast een onvergetelijk beleving zijn. Natuurlijk kom je naar dit pretpark voor alle attracties, de Disneyfiguren en de bekende parades. Bij een complete ervaring horen ook overnachtingen in één van de hotels, zoals Disney’s Hotel Cheyenne. Deze onderging een aantal veranderingen tijdens een grondige verbouwing. Mocht je er willen reserveren, dan is het belangrijk om deze verschillen te kennen. Zo weet je beter wat je tegenwoordig van Hotel Cheyenne in Disneyland Paris mag verwachten. Niet alles in het gebouw kreeg een enorme metamorfose, maar er blijven genoeg aanpassingen over om je in te verdiepen.

Het Wilde Westen en Toy Story

Fanatieke bezoekers van de parken herkennen het hotel mogelijk als Cowboy hotel van Disneyland Paris. Het thema haakt onmiskenbaar in op de sfeer uit het Wilde Westen. Hiermee vallen de kamers op tussen de andere hotelgebouwen van Disney. In het grote Hotel Cheyenne bestaan er zelfs duizend kamers waar de logees mogen overnachten. Sinds de verbouwing blijft de decoratie verwijzen naar cowboys, want ze staat in het teken van Toy Story.

Afscheid van stapelbedden

Een hotelverbouwing betekent meer dan alleen nieuwe toevoegingen. De buitenkant met Toy Story krijg je als nieuwe gast mee zodra je incheckt. Andere wijzingen vallen meestal pas op bij wie er vaker komt voor een uitstapje. In het verleden stonden er bijvoorbeeld stapelbedden in de kamers van Disney’s Hotel Cheyenne. Na de opknapbeurt maken dit soort slaapplekken ruimte voor gelijkvloerse bedden. Geen gast klimt voortaan meer een hoogslaper in. Alle bedden staan dus voortaan gewoon op de grond en zonder trap. Deze verandering vergroot de veiligheid voor de kinderen die er slapen en de ´gewone´ bedden zijn makkelijker op te maken.

De speciale Texaskamer

Ieder hotel heeft zo zijn bijzondere kamers die extra opvallen tussen de rest van het aanbod. In Hotel Cheyenne Disneyland Paris is dat de Texaskamer. Deze valt met geen enkele andere ruimte in het gebouw te vergelijken omdat hij snel de aandacht trekt. De klant krijgt er de keuze tussen een tweepersoonsbed en een bed met onderschuifbed, of twee tweepersoonsbeden. Door deze optie biedt de kamer verschillende gezelschappen van een man of vier onderdak. De Texaskamer is gerenoveerd waardoor je er nu het ‘Toy Story met Sheriff Woody’ thema te zien krijgt.

Stap voor stap renoveren

Disney’s Hotel Cheyenne kreeg geen metamorfose waarbij alle onderdelen van de verbouwing tegelijk aan de beurt kwamen. Het project kenmerkt zich juist door de geleidelijk aanpak waarmee alle veranderingen ontstonden. Tijdens de verbouwing van het café draaide het restaurant bijvoorbeeld gewoon door. Dit hotel blijft het Cowboy Hotel Disneyland Paris die doet denken aan deze avontuurlijke figuren. Met de komst van Toy Story blijft de uitstraling gericht op het Wilde Westen. Tot aan de Texaskamer aan toe zal dit thema niemand ontgaan. Dat de stapelbedden plaats maken voor gelijkvloerse bedden is wel een verschil dat je merkt van de verbouwing.

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Disneyland Parijs aanbieders Prijzen vergelijken
Disneyland Parijs aanbiedingen Bereken prijs
OAD Busreizen Bereken prijs
Disneyland Tickets Bereken prijs
Thalys Kaartjes Bereken prijs
Hotels bij Disney en in de omgeving Bereken prijs

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

Nieuwste artikelen!

Efteling bij de Albert Heijn – laatste week!

Het is weer die tijd van het jaar: sparen voor korting op de Efteling bij Albert Heijn....

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris

Eén van de populairste attracties in Disneyland Paris is Pirates of the Caribbean. Je zou denken dat...

Explorers Hotel bij Disneyland Paris – kamers, ligging en prijs

In de buurt van Disneyland Paris zijn er diverse mogelijkheden om te blijven slapen. De Disney Hotels...

Lente en zomer 2020 aanbieding Disneyland Paris

Vanaf 13 februari is het zover, dan kan je de nieuwe lente en zomer 2020 aanbieding van...

5 Tips voor een romantisch uitje naar Disneyland Paris

Denk je aan romantische uitjes, dan zal Disneyland Paris wellicht niet je eerste keus zijn. Terwijl het...

Eten, drinken en merchandise tijdens het Frozen en Legends of the Force seizoen

Gisteren publiceerde Disneyland Paris twee "guides" voor het nieuwe Frozen en Star Wars (Legends of the Force)...