WiFi in de Disneyland Parijs hotels

In de magische wereld van Disneyland Parijs kan je even ontsnappen aan de werkelijkheid. Maar het liefst blijf je ook verbonden met thuis. Daarom is het fijn dat ze gratis Wifi hebben in alle Disney hotels!

In het Disneyland Hotel, Disney’s Hotel New York, Disney’s Newport Bay Club en in Disney’s Sequoia Lodge kun je in het gehele hotel gebruik maken van de gratis verbinding. Hotel Disney’s Cheyenne, Disney’s Santa Fe en de Disney’s Davy Crockett Ranch hebben Wifi in de lobby en de bar.

Is er ook gratis Wifi in de parken?

Helaas is er geen Wifi verbinding in de parken. Het mobiele netwerk is erg goed, waardoor je in het park gebruik kunt maken van je 3G/4G. Let op dat dit vaak erg kostbaar is! Als je even kort gebruik wilt maken van Wifi loop dan een van de Disney hotels binnen of ga naar een van de Wifi locaties in Disney Village.

Wifi in Disney Village

In een aantal restaurants en bars in Disney Village kan je gebruik maken van het gratis Wifi netwerk, namelijk de Sports Bar, McDonalds, Buffalo Bill’s Wild West Show, Billy Bob’s Country Western Saloon en The Steakhouse. Ook bij Starbucks kan je gebruik maken van het Wifi netwerk, hier moet je echter wel voor betalen.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Tot 30% korting op je verblijf

Tot 31 oktober

€125 p.p.29 oktober 2017

Tot 25% Korting +

Gratis ontbijt én Diner

1 november 2017 t/m 20 maart 2018

150 p.p.

15 november 2017

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here