Het vernieuwde Hotel Cheyenne in Disneyland Paris

Een bezoek aan Disneyland Paris moet voor iedere gast een onvergetelijk beleving zijn. Natuurlijk kom je naar dit pretpark voor alle attracties, de Disneyfiguren en de bekende parades. Bij een complete ervaring horen ook overnachtingen in één van de hotels, zoals Disney’s Hotel Cheyenne. Deze onderging een aantal veranderingen tijdens een grondige verbouwing. Mocht je er willen reserveren, dan is het belangrijk om deze verschillen te kennen. Zo weet je beter wat je tegenwoordig van Hotel Cheyenne in Disneyland Paris mag verwachten. Niet alles in het gebouw kreeg een enorme metamorfose, maar er blijven genoeg aanpassingen over om je in te verdiepen.

Het Wilde Westen en Toy Story

Fanatieke bezoekers van de parken herkennen het hotel mogelijk als Cowboy hotel van Disneyland Paris. Het thema haakt onmiskenbaar in op de sfeer uit het Wilde Westen. Hiermee vallen de kamers op tussen de andere hotelgebouwen van Disney. In het grote Hotel Cheyenne bestaan er zelfs duizend kamers waar de logees mogen overnachten. Sinds de verbouwing blijft de decoratie verwijzen naar cowboys, want ze staat in het teken van Toy Story.

Afscheid van stapelbedden

Advertentie

Een hotelverbouwing betekent meer dan alleen nieuwe toevoegingen. De buitenkant met Toy Story krijg je als nieuwe gast mee zodra je incheckt. Andere wijzingen vallen meestal pas op bij wie er vaker komt voor een uitstapje. In het verleden stonden er bijvoorbeeld stapelbedden in de kamers van Disney’s Hotel Cheyenne. Na de opknapbeurt maken dit soort slaapplekken ruimte voor gelijkvloerse bedden. Geen gast klimt voortaan meer een hoogslaper in. Alle bedden staan dus voortaan gewoon op de grond en zonder trap. Deze verandering vergroot de veiligheid voor de kinderen die er slapen en de ´gewone´ bedden zijn makkelijker op te maken.

De speciale Texaskamer

Ieder hotel heeft zo zijn bijzondere kamers die extra opvallen tussen de rest van het aanbod. In Hotel Cheyenne Disneyland Paris is dat de Texaskamer. Deze valt met geen enkele andere ruimte in het gebouw te vergelijken omdat hij snel de aandacht trekt. De klant krijgt er de keuze tussen een tweepersoonsbed en een bed met onderschuifbed, of twee tweepersoonsbeden. Door deze optie biedt de kamer verschillende gezelschappen van een man of vier onderdak. De Texaskamer is gerenoveerd waardoor je er nu het ‘Toy Story met Sheriff Woody’ thema te zien krijgt.

Stap voor stap renoveren

Disney’s Hotel Cheyenne kreeg geen metamorfose waarbij alle onderdelen van de verbouwing tegelijk aan de beurt kwamen. Het project kenmerkt zich juist door de geleidelijk aanpak waarmee alle veranderingen ontstonden. Tijdens de verbouwing van het café draaide het restaurant bijvoorbeeld gewoon door. Dit hotel blijft het Cowboy Hotel Disneyland Paris die doet denken aan deze avontuurlijke figuren. Met de komst van Toy Story blijft de uitstraling gericht op het Wilde Westen. Tot aan de Texaskamer aan toe zal dit thema niemand ontgaan. Dat de stapelbedden plaats maken voor gelijkvloerse bedden is wel een verschil dat je merkt van de verbouwing.

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here