Disney Hotels

De meeste gezinnen die naar Disneyland Paris gaan boeken een arrangement inclusief hotelovernachting. Je hebt dan niet alleen meer dan voldoende tijd om de parken te ontdekken, je hoeft dan ook niet na een lange dag in de parken nog terug naar Nederland te rijden. Ook is een los entreekaartje veel duurder dan als je deze in combinatie met een hotelovernachting boekt – blijven slapen is niet alleen de makkelijkste maar vaak ook de voordeligste optie.

Zes Disney hotels

Advertentie

Op loopafstand van de parken heeft Disney 6 hotels gebouwd. Deze variëren van luxe tot basis, van duur tot zeer betaalbaar. Het duurste hotel is het Disneyland Hotel. Dit hotel ligt boven de entree van het Disneyland Park. Je staat vanuit het hotel letterlijk binnen een aantal stappen in het pretpark. Vanuit de andere hotels is het 10 tot 20 minuten lopen naar de parken. Dit lijkt lang maar je wandelt door een winkelstraat waardoor je niet merkt dat je een stukje moet lopen. Voor wie niet wil lopen rijdt er regelmatig een gratis pendelbus van de hotels naar de parken.

De hotels hebben verschillende faciliteiten, afhankelijk van het soort hotel. Alle hotels hebben restaurants, bars en een winkel. Luxere hotels hebben daarnaast een zwembad en fitnessruimte.

De Disney hotels in het kort

 • Disneyland Hotel:
  Dit hotel in Victoriaanse stijl is het duurste hotel van Disneyland Paris. De kamers zijn luxe en door de goede ligging ben je binnen een paar minuten in de parken.
 • Disney’s Hotel New York:
  Naast Disney Village – de winkelstraat – ligt dit hotel dat gebouwd is in de stijl van de Big Apple. De kamers zijn luxe en het hotel heeft een groot binnenzwembad.
 • Disney’s Newport Bay Club:
  Na een recente renovatie is dit hotel van 3 naar 4 sterren gegaan. Hierdoor is dit hotel in nautisch thema het best betaalbare luxe hotel van Disneyland Paris.
 • Disney’s Sequoia Lodge:
  Dit comfort hotel is gebouwd als een lodge midden in een bos. In de winter brandt er een groot haardvuur in bar, zomers kan je zwemmen in het buitenzwembad.
 • Disney’s Hotel Cheyenne:
  Het hotel is gebouwd als een western dorpje – inclusief een indianendorp met tipi’s. In de zomer kan je hier zelfs paardrijden. Dit hotel is met name populair bij gezinnen.
 • Disney’s Hotel Santa Fe:
  Ook populair bij gezinnen in Disney’s Hotel Santa Fe. De kamers hebben details uit de film Cars en doordat het hotel ruim opgezet is hebben kinderen meer dan genoeg ruimte om te spelen.

Bungalowpark

Op 10 minuten rijden – er rijdt geen pendelbus – ligt het bungalowpark Disney’s Davy Crockett Ranch. In plaats van een hotelkamer verblijf je hier in een ruime stacaravan met eigen parkeerplaats. ’s ochtends word je wakker tussen de bomen en kan je na een korte wandeling de verse croissants ophalen in het restaurant. Deze accommodatie is ook erg populair bij gezinnen, ondanks dat deze niet direct bij de parken ligt.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here