Disneyland hotel – zijn er nog leuke aanbiedingen?

Wie al eerder naar Disneyland Paris is geweest heeft er vast over nagedacht: hoe zou het zijn om in het Disneyland Hotel te slapen? Binnen een paar minuten in je hotelkamer zijn en natuurlijk er het liefst eentje hebben met uitzicht over het park. Als je dan – voor de lol – kijkt wat zo’n kamer kost schrik je daar toch wel een beetje van. Het zijn namelijk vrij dure kamers. Maar zijn er wel eens aanbiedingen voor dit hotel?

Gratis dagen/nachten aanbieding

Bij deze aanbieding krijg je korting op je verblijf in de vorm van gratis overnachtingen. Hoe langer je blijft des te meer gratis nachten je krijgt. Bij deze aanbieding maakt Disney geen onderscheid tussen de hotels. Wie in het Disneyland Hotel slaapt krijgt hetzelfde aantal gratis nachten als wie in Hotel Santa Fe slaapt.

Gratis diner en ontbijt

Advertentie

Nu het ontbijt niet meer inbegrepen zit in het arrangement combineert Disneyland Paris korting vaak gecombineerd met gratis halfpension oftewel gratis diner én ontbijt. Hier zit wel een duidelijk verschil tussen de hotels. Krijgt een gast van Hotel Santa Fe bijvoorbeeld een voucher t.w.v. €28 per volwassene per nacht, is dit voor een gast van het Disneyland Hotel €60 per volwassene per nacht. Ruim twee keer zoveel dus.

Kortingen

Natuurlijk heeft Disneyland Paris ook kortingsacties. Meestal is dat tussen de 15% en 30% op het verblijf en tickets. Tussen de hotels maken ze vrijwel nooit onderscheid al kan het voorkomen dat iemand die in een budget hotel verblijft iets minder korting krijgt dan iemand die in een luxe hotel verblijft.

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here