De 5 beste snacks in het Disneyland Park

Bij een bezoek aan een pretpark horen natuurlijk de snacks. Heerlijke zoetigheden waarmee je al snoepend door het park loopt. Of een hartige snack om de honger te stillen. In het Disneyland Park vind je het allemaal!

Hotdog bij Casey´s Corner

Een hotdog halen bij Casey´s Corner is bij velen favoriet! Deze broodjes worst van bijna 30cm lang zijn een heerlijk als tussendoortje, maar worden ook vaak als lunch gegeten. Casey´s Corner bevindt zich aan het einde van Main Street USA, vlakbij de ingang van Frontierland. Zowel binnen als buiten heb je de mogelijkheid om even rustig van je hotdog te genieten aan een van de tafeltjes.

Popcorn

Advertentie

Popcorn is een makkelijke snack om met het hele gezin te delen. Verspreid door Disneyland Parijs vind je verschillende kraampjes die je al van veraf ruikt. De heerlijke geur van verse popcorn sleept je bijna naar het kraampje toe. Hier kan je kiezen uit een normale portie zoete of zoute popcorn. Ook kan je kiezen voor een leuke souvenirbeker.

Candy Apple

Deze snack is met name in de Verenigde Staten populair, maar ook in Disneyland Parijs volop verkrijgbaar. Een Candy Apple is een appel met een stok erin, vergelijkbaar met een lolly, waarbij de appel gedoopt is in een suikermengsel. Met als resultaat een heerlijk zoete snack met een gezonde binnenkant. Deze snoepappels vind je verspreid over het park bij de vele eetkraampjes.

Fudge

Ook fudge is een typisch Amerikaanse lekkernij. Deze snack is verkrijgbaar bij Boardwalk Candy Palace in Main Street USA. Hier vind je nog meer zoete heerlijkheden zoals koekjes en schepsnoep. Fudge bestaat uit een mengsel van suiker, melk en boter en wordt geserveerd in een staaf van ongeveer 10 cm lang. Je kunt kiezen uit verschillende smaken, chocola en banaan zijn zeker een aanrader!

Mickey Pizza

De laatste snack is populair onder de jongere bezoekers, de Mickey Pizza. Deze kleine pizza met een doorsnede van 20cm is gebakken in de vorm van Mickey Mouse. De pizzabodem is belegd met tomatensaus, kaas, ham en olijven. En is onder andere verkrijgbaar bij Pizzeria Bella Notte in Fantasyland.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here