Discoveryland

Ga op ruimtereis en vecht samen met Buzz Lightyear tegen de slechte keizer Zurg. Dans mee met Captain EO ga mee naar Endor tijdens een vlucht met Star Tours.
Vlieg door de lucht in Orbitron of rijd zelf in een echte auto in Autopia. In Discoveryland ga je op reis door de ruimte en ontdek je de meest bijzondere uitvindingen, zoals de Nautilus van kapitein Nemo.

Attracties Discoveryland

Buzz Lightyear Laser Blast
Stap in je Star Cruiser, ruimte kadet, want je gaat samen met Buzz Lightyear het gevecht aan met Keizer Zurg! Versla de ruimtemonsters en redt het universum van het kwaad. Alleen zo verdien je punten om toe te treden tot de elitegroep van Space Rangers.

Space Mountain: Mission 2
Altijd al eens naar de maan willen reizen? Dat kan met Space Mountain Mission 2! Maar deze wilde rit is alleen voor echte astronauten. Met hoge snelheid word je uit het kanon naar de maan geschoten, waar je een adembenemende rit maakt langs planeten en meteorieten. Loopings, kurkentrekkers en snelle bochten, deze missie is alleen voor de ervaren ruimtereizigers!

Star Tours
Stap aan boord bij Kapitein Rex voor een comfortabel ritje naar de planeet Endor. Helaas is het de eerste vlucht van deze kapitein, waardoor er nogal wat dingen misgaan. Zo neemt de brokkenpiloot een verkeerde afslag en komt middenin een ruimtegevecht terecht. Als dat maar goed gaat!

Captain EO
Een echte klassieker in het Disneyland Park is Captain EO. Michael Jackson neemt je mee op avontuur door de ruimte en gaat de strijd aan met de gemene “Supreme Leader”. Dans en zing mee met deze bijzondere 3D film vol met special effects.

Autopia
Zelf een auto besturen mag pas vanaf je achtiende…maar niet in Disneyland Parijs. In Autopia mag je zelf rijden in een echte auto! Voel de wind door je haar en verbeter je rijstijl op de mini snelwegen. Zelfs de allerkleinsten kunnen rijden in deze auto’s, natuurlijk onder begeleiding van een volwassenen.

Orbitron
Start je ruimteschip en vlieg naar de ruimte in het Orbitron. Maak een indrukwekkende toch door de melkweg en langs alle planeten, terwijl de raketten je tot grote hoogte brengen. En na het ritje word je weer veilig op aarde afgezet!

DISNEYLAND PARIS VROEGBOEKKORTING

25% korting op verblijf én entree + gratis halfpension!

Vorig artikelFantasyland
Volgend artikelDisney’s Hotel New York
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit je aan bij onze community!

5,836FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

De Efteling, het leukste pretpark van Nederland!

Zoals jullie misschien weten ben ik een enorme fan van pretparken. Achtbanen kunnen mij niet extreem genoeg zijn, maar nog het meest...

DISNEYLAND PARIS AANBIEDING

20% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE +
€200 ZAKGELD VOOR IN DE PARKEN

X