Discoveryland

Ga op ruimtereis en vecht samen met Buzz Lightyear tegen de slechte keizer Zurg. Dans mee met Captain EO ga mee naar Endor tijdens een vlucht met Star Tours.
Vlieg door de lucht in Orbitron of rijd zelf in een echte auto in Autopia. In Discoveryland ga je op reis door de ruimte en ontdek je de meest bijzondere uitvindingen, zoals de Nautilus van kapitein Nemo.

Attracties Discoveryland

Buzz Lightyear Laser Blast
Stap in je Star Cruiser, ruimte kadet, want je gaat samen met Buzz Lightyear het gevecht aan met Keizer Zurg! Versla de ruimtemonsters en redt het universum van het kwaad. Alleen zo verdien je punten om toe te treden tot de elitegroep van Space Rangers.

Advertentie

Space Mountain: Mission 2
Altijd al eens naar de maan willen reizen? Dat kan met Space Mountain Mission 2! Maar deze wilde rit is alleen voor echte astronauten. Met hoge snelheid word je uit het kanon naar de maan geschoten, waar je een adembenemende rit maakt langs planeten en meteorieten. Loopings, kurkentrekkers en snelle bochten, deze missie is alleen voor de ervaren ruimtereizigers!

Star Tours
Stap aan boord bij Kapitein Rex voor een comfortabel ritje naar de planeet Endor. Helaas is het de eerste vlucht van deze kapitein, waardoor er nogal wat dingen misgaan. Zo neemt de brokkenpiloot een verkeerde afslag en komt middenin een ruimtegevecht terecht. Als dat maar goed gaat!

Captain EO
Een echte klassieker in het Disneyland Park is Captain EO. Michael Jackson neemt je mee op avontuur door de ruimte en gaat de strijd aan met de gemene “Supreme Leader”. Dans en zing mee met deze bijzondere 3D film vol met special effects.

Autopia
Zelf een auto besturen mag pas vanaf je achtiende…maar niet in Disneyland Parijs. In Autopia mag je zelf rijden in een echte auto! Voel de wind door je haar en verbeter je rijstijl op de mini snelwegen. Zelfs de allerkleinsten kunnen rijden in deze auto’s, natuurlijk onder begeleiding van een volwassenen.

Orbitron
Start je ruimteschip en vlieg naar de ruimte in het Orbitron. Maak een indrukwekkende toch door de melkweg en langs alle planeten, terwijl de raketten je tot grote hoogte brengen. En na het ritje word je weer veilig op aarde afgezet!

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here