Adventureland

Echte piraten, stoere avonturiers en een wonderlamp…je vindt het allemaal in Adventureland! Ga op ontdekkingsreis met Indiana Jones in de Temple of Peril. Stap in de wereld van de piraten in Pirates of the Caribbean. Of ga bezoek bij Aladdin in een echte bazaar. En voor wie zelf op avontuur uit wil gaan is er Adventure Isle, met hoge loopbruggen, geheime schuilplaatsen van piraten en natuurlijk Skull Rock. Natuurlijk alleen geschikt voor de stoerste avonturiers!

Attracties Adventureland

Pirates of the Caribbean
Yo-ho Yo-ho…A pirates life for me! Vaar mee langs de grootste schavuiten van de zeven zeeën en zie hoe zij vroeger de steden onveilig maakte. Ontdek hun geheime schuilplaatsen vol met vergeten schatten. Zet je piratenhoed op en houd je papegaai goed vast, want deze reis zit vol met verrassingen!

Advertentie

Indiana Jones and the Temple of Peril
Echte avonturiers gaan samen met Indiana Jones op ontdekkingstocht door vergeten ruïnes. Vlucht in een op hol geslagen mijnkarretje uit de Temple of Peril. Hoge snelheid, scherpe bochten en een geheime looping. Deze achtbaan is alleen voor de stoerste avonturiers!

Le Passage Enchante d’Aladdin
Bezoek een echte bazaar en ontmoet Aladdin, Geest en natuurlijk prinses Jasmine tijdens een wandeling langs de mooiste beelden uit deze populaire film. Ideaal voor de kleinste avonturiers! En na deze attractie kan je naar hartenlust winkelen in een van de vele boetiekjes in de bazaar.

La Cabane des Robinson
Breng een bezoekje aan de grootste boomhut die je ooit hebt gezien, het huis van de Zwitserse familie Robinson. Nadat hun schip strandde op een onbewoond eiland moesten zij zien te overleven. Ze bouwden een prachtig huis, hoog in de bomen. En ze verwelkomen jou als hun gast!

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here