Kerst in Disneyland Parijs

Als je aan mensen vraagt wanneer je het beste naar Disneyland Paris kunt gaan, zullen veel mensen zeggen tijdens de kerst. De parken zijn mooi versierd met kerstbomen en lichtjes en er zijn de hele dag speciale kerstshows en -parades. Tijdens het kerstseizoen is het vaak drukker in de parken. Wil je de kerstdrukte vermijden? Bezoek Disneyland Paris dan buiten de schoolvakanties of op doordeweekse dagen.

Sfeer in de parken

Het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zijn allebei versierd. Disney figuren dragen kerstoutfits, in de winkeltjes hangen volop kerstspullen en overal hoor je kerstmuziek.

Advertentie

Toch is het vooral het Disneyland Park dat in de kerstsfeer is. In Main Street USA  staat een enorme kerstboom, zijn etalages versierd en tussen de parades door is er zelfs sneeuw. De hele dag door zijn er meerdere kerstparades. En aan het eind van de dag is er in het Disneyland Park een speciale versie van Disney Dreams.

Kerst in de hotels

Ook de hotels zijn in kerstsfeer. De lobby en restaurants zijn versierd en ook de etalages van de hotelwinkeltjes zijn mooi aangekleed. Een van de leukste hotels tijdens de kerst is Disney’s Sequoia Lodge. In de bar kan je je na een koude winterdag in de parken opwarmen naast de grote open haard.

Waarom is kerst in Disneyland Paris bijzonder

Tijdens het kerstseizoen hangt er een magische sfeer in de parken. Door de versieringen en kerstmuziek kom je al snel in een feestelijke stemming en krijg je zin in de feestdagen. Daarnaast zijn de parken extra mooi aangekleed en met name ’s avonds erg feestelijk wanneer de kerstlampjes aan gaan.  En ook de kerstshows en -parades maken dit seizoen bijzonder. Disneyland Paris doet tijdens de kerst extra hun best om iedereen een magisch verblijf te geven, en dat merk je aan alles!

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here