Kerst in Disneyland Parijs. Wat kan je verwachten?

Als je aan mensen vraagt wanneer je het beste naar Disneyland Paris kunt gaan, zullen veel mensen zeggen tijdens de kerst. De parken zijn mooi versierd met kerstbomen en lichtjes en er zijn de hele dag speciale kerstshows en -parades. Tijdens het kerstseizoen is het vaak drukker in de parken. Wil je de kerstdrukte vermijden? Bezoek Disneyland Paris dan buiten de schoolvakanties of op doordeweekse dagen.

Sfeer in de parken

Het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park zijn allebei versierd. Disney figuren dragen kerstoutfits, in de winkeltjes hangen volop kerstspullen en overal hoor je kerstmuziek.

Toch is het vooral het Disneyland Park dat in de kerstsfeer is. In Main Street USA  staat een enorme kerstboom, zijn etalages versierd en tussen de parades door is er zelfs sneeuw. De hele dag door zijn er meerdere kerstparades. En aan het eind van de dag is er in het Disneyland Park een speciale versie van Disney Dreams.

Kerst in de hotels

Ook de hotels zijn in kerstsfeer. De lobby en restaurants zijn versierd en ook de etalages van de hotelwinkeltjes zijn mooi aangekleed. Een van de leukste hotels tijdens de kerst is Disney’s Sequoia Lodge. In de bar kan je je na een koude winterdag in de parken opwarmen naast de grote open haard.

Waarom is kerst in Disneyland Paris bijzonder

Tijdens het kerstseizoen hangt er een magische sfeer in de parken. Door de versieringen en kerstmuziek kom je al snel in een feestelijke stemming en krijg je zin in de feestdagen. Daarnaast zijn de parken extra mooi aangekleed en met name ‘s avonds erg feestelijk wanneer de kerstlampjes aan gaan.  En ook de kerstshows en -parades maken dit seizoen bijzonder. Disneyland Paris doet tijdens de kerst extra hun best om iedereen een magisch verblijf te geven, en dat merk je aan alles!

DISNEYLAND PARIS VROEGBOEKKORTING

25% korting op verblijf én entree + gratis halfpension!

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit je aan bij onze community!

5,836FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

De Efteling, het leukste pretpark van Nederland!

Zoals jullie misschien weten ben ik een enorme fan van pretparken. Achtbanen kunnen mij niet extreem genoeg zijn, maar nog het meest...

DISNEYLAND PARIS AANBIEDING

20% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE +
€200 ZAKGELD VOOR IN DE PARKEN

X