• Home
  • Disneyland Paris

De 4 leukste Disney pretpark vloggers

Om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt in de Disney pretparken volg ik een aantal vloggers op Youtube. In eerste instantie vond ik vloggers volgen iets wat met name tieners doen en nu ik de 30 ruimschoots gepasseerd ben voelde ik mij daar te oud voor. Maar langzaamaan ben ik steeds meer vlogs gaan kijken en inmiddels heb ik een aardige lijst opgebouwd met leuke kanalen waar ik regelmatig naar kijk. 

Vrijwel alle vlogggers die ik volg hebben – net als ik – een grote liefde voor Disney en de pretparken. Ze wonen in de buurt van de Parken of hebben de luxe om er regelmatig naartoe te gaan. De meesten hebben er zelfs hun werk van gemaakt! Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat je voor je werk pretparken bezoekt! 

Met vloggers is het eigenlijk hetzelfde als mensen die je in het dagelijks leven ontmoet, sommigen vind je leuker dan andere. De stijl van de ene persoon spreekt je misschien meer aan dan de andere. Wat ik zelf belangrijk vind is dat ze authentiek zijn en niet – constant – hun sponsoren de hemel in prijzen. In dit artikel geef ik je mijn top 4!

TheTimTracker

Tim en zijn vrouw Jenn wonen in de omgeving van Orlando en vloggen al ruim 9 jaar. De laatste jaren is hun aantal volgers enorm gegroeid en inmiddels zijn ze de 500.000 gepasseerd. Ze maken met name video’s over de pretparken in de omgeving van Orlando: Walt Disney World, Sea World, Universal, Legoland en Busch Gardens dat iets verderop in Tampa ligt. Ze hebben met name een voorliefde voor het kerst en halloween seizoen en zijn dan rond deze periodes extra vaak in de parken te vinden.

Tim zie je het meest in de video’s, Jenn blijft vaak thuis bij de hond. Maar ook zij speelt een grote rol in het succes van het kanaal, zij edit namelijk de video’s. Wat ik zelf het leukst vind aan dit kanaal zijn natuurlijk de locaties die zij bezoeken, maar ook hoe “gewoon” Tim is. Met kinderlijk enthousiasme geeft hij zijn mening over de parken, geen poespas, eerlijk en bijna altijd positief. 

Bekijk hun kanaal 

JustinScarred

JustinScarred is een vlogger die woont in Anaheim bij het originele Disneyland. In zijn vlogs bezoekt hij regelmatig dit park maar ook Disney World in Orlando. Daarnaast doet hij vlogs over bijzondere locaties die je vaak in de middle of nowhere tegenkomt. Op de een of andere manier weet hij altijd de gekke plekken te vinden.

Ook Justin heeft net als Tim een kinderlijk enthousiasme, maar dan met adhd. Hij is erg druk, springt soms van de hak op de tak, maar kan dan ineens heel serieus vertellen over zijn leven en de tegenslagen die hij heeft gehad. Deze Sometimes vlogs zoals hij deze noemt vind gebruikt hij om zijn hart te luchten en meer over zijn eigen leven te vertellen.

De verloofde van Justin – Ally – zie je ook regelmatig in de video’s. Ze is echt compleet het tegenovergestelde van Justin, namelijk rustig, ietwat verlegen en terughoudend. Het is een leuk stel om naar te kijken en ook zijn video’s zijn zeker de moeite waard.

Bekijk dit kanaal

Dlrpfans

Jaren geleden was één van mijn favoriete plekken op internet het Dlrpfans forum. Ik ben hier zelfs een blauwe maandag moderator geweest, maar ik was toen eigenlijk nog veel te jong voor deze verantwoordelijkheid. Nadat het forum van internet verdween vroeg ik mij weleens af wat er van Filip geworden was, totdat ik hem voorbij zag komen in een Youtube video.

Filip ia namelijk een ster in het opbouwen van communities rond Disneyland Paris. Eerst het forum en nu zijn succesvolle Youtube kanaal met meer dan 100.000 volgers. Hij is ook iemand die ik het oprecht gun, al was het alleen maar, omdat ik vroeger zoveel lol beleefde aan het forum. 

In de video’s brengt Filip – vaak samen met zn sidekick Jordy – een bezoek aan Disneyland Paris. Ze ontmoeten figuren, proeven nieuwe hapjes en zijn vooral schijtlollig. 

Bekijk dit kanaal

Resorttv1

Het laatste kanaal wat ik regelmatig bekijk is Resorttv1. Broer en zus Josh en Jenna posten elke dag een nieuwe video over Walt Disney World. De ene keer is het een video over een attractie, dan bekijken ze de nieuwste versieringen, of ze maken een video over alle nieuwe lekkernijen in het park.

Elke vrijdag – en soms in het weekend – doen ze een livestream vanuit Walt Disney World. De streams starten om 18.00 lokale tijd, wat bij ons 12 uur ‘s nachts is. Daarom bekijk ik deze video’s meestal de volgende dag. Als ze een stream overdag doen, wat bij ons ook een schappelijke tijd is, dan probeer ik de video’s live te bekijken en heb ik het gevoel weer even in de Parken te zijn. Laatst hebben ze een livestream van meer dan 12 uur gedaan waarin ze alle 4 de Parken van Disney World bezochten.

Tijdens de video’s kan je met ze chatten en verzoekjes indienen voor attracties, shows of snacks. Als het mogelijk is dan zullen zij dit ook zeker doen. Dankzij deze video’s heb ik ook allerlei leuke Disney spulletjes ontdekt, waaronder de rugzakken. Jenna houdt namelijk ontzettend van shoppen en ze neemt regelmatig de camera mee de winkels in. Ook leuk aan dit kanaal is dat zij regelmatig hun ouders meenemen de Parken in. Dit zijn ook ontzettend leuke mensen die soms vol enthousiasme de vlog overnemen. Kortom, ook dit kanaal is echt het volgen waard.

Bekijk hun kanaal

Naast deze 4 zijn er natuurlijk nog veel meer vloggers die video’s posten over de Disney Parken. Andere leuke kanalen zijn: Paging Mr Morrow, The Brookheart Project, Adam Hattan en Attractions Magazine.

Of je een vlogger leuk vindt is natuurlijk heel persoonlijk en het kan ook best dat je het niet eens bent met mijn top 4. Daarom ben ik benieuwd naar jouw favoriete kanalen, deel ze hieronder in de comments!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Volg ons op social media!

5,996FansLike

Must Read

Tips voor een onvergetelijk Disney verjaardagsfeestje

De tijd dat je wegkwam met een verjaardagsfeestje thuis met oud-Hollandse spelletjes als koekhappen en spijkerpoepen ligt ver achter ons. Tegenwoordig moeten...

Verschil kamers in Sequoia Lodge – vlakbij de faciliteiten of niet?

Sequoia Lodge is één van de hotels die op loopafstand ligt van de Disney Parken. Het is een 3-sterrenhotel aan een groot...

Entertainment Disneyland Paris deze zomer met wilde dieren!

Terwijl we allemaal voorzichtig genieten van de eerste zonnestralen is Disneyland Paris alweer druk bezig met het zomerprogramma. Dit jaar staat deze...

Naar Disneyland Paris als je niet van attracties of pretparken houdt

Als ouder, opa, oma, of vriend/vriendin/partner heb je waarschijnlijk met de hand over je hart gestreken en heb je ingestemd met een...

Op schoolreis naar Disneyland Paris

Het is de droom voor veel scholieren, een schoolreis naar Disneyland Paris. Een lange busreis die vaak al heel vroeg in de...
X