Attracties in Disneyland Paris

Disneyland Paris bestaat uit twee parken met elk hun eigen thema. Het Disneyland Park is sprookjesachtig, terwijl de Walt Disney Studios in de stijl van een filmstudio zijn gebouwd. Voor allebei de parken moet je zeker een dag uittrekken om alle attracties en shows te zien.

Disneyland Park

Het Disneyland Park is het grootste themapark van Disneyland Paris en heeft de meeste attracties. Hier vind je veel attracties voor het hele gezin, zoals It’s a Small World, Pirates of the Caribbean en Peter Pan’s Flight, maar ook achtbanen als Big Thunder Mountain en Space Mountain: Mission 2. Naast de verschillende attracties zijn er, afhankelijk van het seizoen, ook verschillende shows en parades.

Attracties in het Disneyland Park

Walt Disney Studio Park

Het Walt Disney Studios Park is de laatste jaren flink uitgebreid. Naast 3 attracties in Toy Story Playland is sinds kort ook Ratatouille: The Adventure toegevoegd aan het park. In dit park vind je ook veel verschillende shows zoals Animagique, Disney Junior Live on Stage en Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular. En spannende attracties zoals The Twilight Zone Tower of Terror en Rock ‘n’ Rollercoaster Starring Aerosmith.

Attracties in het Walt Disney Studio Park

Langste wachttijd

Er zijn een aantal populaire attracties in de parken, deze herken je meestal aan de Fastpass rij. De Fastpass is een kaartje waarmee je een plaats in de rij reserveert zonder in de rij te hoeven staan. Op de tijd die op je kaartje staat ga je naar de speciale ingang en hoef je, ook bij populaire attracties niet lang te wachten.

De attracties waar het meestal druk is, en die je het beste aan het begin of eind van de dag kunt doen, (of een Fastpass voor kunt halen) zijn:

Disneyland Park:

Big Thunder Mountain
Peter Pan’s Flight
Buzz Lightyear Laser Blast
Space Mountain: Mission 2

Walt Disney Studios Park:

Crush’s Coaster (geen Fastpass)
The Twilight Zone Tower of Terror
Ratatouille: The Adventure

Daarnaast zijn veel van deze attracties ook open tijdens Extra Magische uren. Dit zijn uren waarop een van de twee parken (of soms allebei) exclusief open gaat voor hotelgasten. Tijdens deze uren zijn de wachtrijen meestal een stuk korter.

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag!

Stel mij een vraag

 • Zomer & herfst aanbieding

 • Gratis Ontbijt & Lunch & Diner
  Drankje inbegrepen
  Zelf bepalen waar je eet
  Incl. Disney Hotel & Entreetickets

 • Villages Nature Paris aanbieding

 • 25% korting
  Incl. verblijf & Disneyland Paris entreetickets
  Gratis parkeren bij de Disney parken

 • Najaar & Kerst aanbieding

 • 25% korting
  Gratis ontbijt & Lunch/Diner
  Incl. Disney Hotel en entreetickets

 • Entreetickets aanbieding

 • Entreekaartjes slechts €48 per persoon
  boeken voor 10 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sluit je aan bij onze community!

3,379FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag!

Stel mij een vraag

Recente artikelen

Gratis eten in Disneyland Paris

Deze vouchers kan je inwisselen voor een 3-gangen maaltijd of ermee betalen bij (vrijwel) elk restaurant in de Parken, Disney Village en Hotels!

X
Inline
Inline