Attracties in Disneyland Paris

Disneyland Paris bestaat uit twee parken met elk hun eigen thema. Het Disneyland Park is sprookjesachtig, terwijl de Walt Disney Studios in de stijl van een filmstudio zijn gebouwd. Voor allebei de parken moet je zeker een dag uittrekken om alle attracties en shows te zien.

Disneyland Park

Het Disneyland Park is het grootste themapark van Disneyland Paris en heeft de meeste attracties. Hier vind je veel attracties voor het hele gezin, zoals It’s a Small World, Pirates of the Caribbean en Peter Pan’s Flight, maar ook achtbanen als Big Thunder Mountain en Space Mountain: Mission 2. Naast de verschillende attracties zijn er, afhankelijk van het seizoen, ook verschillende shows en parades.

Advertentie

Attracties in het Disneyland Park

Walt Disney Studio Park

Het Walt Disney Studios Park is de laatste jaren flink uitgebreid. Naast 3 attracties in Toy Story Playland is sinds kort ook Ratatouille: The Adventure toegevoegd aan het park. In dit park vind je ook veel verschillende shows zoals Animagique, Disney Junior Live on Stage en Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular. En spannende attracties zoals The Twilight Zone Tower of Terror en Rock ‘n’ Rollercoaster Starring Aerosmith.

Attracties in het Walt Disney Studio Park

Langste wachttijd

Er zijn een aantal populaire attracties in de parken, deze herken je meestal aan de Fastpass rij. De Fastpass is een kaartje waarmee je een plaats in de rij reserveert zonder in de rij te hoeven staan. Op de tijd die op je kaartje staat ga je naar de speciale ingang en hoef je, ook bij populaire attracties niet lang te wachten.

De attracties waar het meestal druk is, en die je het beste aan het begin of eind van de dag kunt doen, (of een Fastpass voor kunt halen) zijn:

Disneyland Park:

Big Thunder Mountain
Peter Pan’s Flight
Buzz Lightyear Laser Blast
Space Mountain: Mission 2

Walt Disney Studios Park:

Crush’s Coaster (geen Fastpass)
The Twilight Zone Tower of Terror
Ratatouille: The Adventure

Daarnaast zijn veel van deze attracties ook open tijdens Extra Magische uren. Dit zijn uren waarop een van de twee parken (of soms allebei) exclusief open gaat voor hotelgasten. Tijdens deze uren zijn de wachtrijen meestal een stuk korter.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here