Disneyland Parijs attracties die je beter kunt overslaan!

Oh oh, waar begin ik aan. Dit artikel kan ik niet schrijven zonder dat veel van jullie het met mij oneens zullen zijn. Natuurlijk zijn dit mijn Disneyland Parijs attracties die ik oversla. En per attractie zal ik ook onderbouwen waarom je deze beter kunt overslaan. Maar waarschijnlijk zal niet iedereen het met mij eens zijn. Heb ik net jouw favoriet afgeraden? Laat dan hieronder een reactie achter!

Disneyland Parijs attracties die je kunt overslaan

Laat ik voorzichtig beginnen met de eerste attractie die je beter kunt overslaan.

Indiana Jones and the Temple of Peril

Dit is de eerste attractie waar ik zelf dol op ben, maar toch altijd oversla. Niet, omdat ik deze niet leuk vind. Zeker niet. Het is een hele spannende achtbaan met een verborgen korte looping. Doordat deze zo kort is geeft het een extra vreemd gevoel als je over de kop gaat.

Maar als je deze attractie zo leuk vindt, waarom sla je deze dan over?

Omdat ik er altijd met nekpijn uit kom. Echt waar, dit is de meest oncomfortabele achtbaan in Disneyland Parijs. Achteraf heb ik er altijd weer spijt van, hoe leuk ik de attractie ook vind. Daarom is dit de eerste Disneyland Parijs attractie die ik oversla!

Met deze zullen waarschijnlijk veel van jullie het nog met mij eens zijn. Laten we doorgaan naar de volgende!

Orbitron

De gouden rakketten bij de ingang van Discoveryland – Orbitron – is de volgende van de lijst Disneyland Parijs attracties die je beter kunt overslaan. Ook deze vanwege het comfort.

Het is een leuke attractie waarbij je door de hoogte een mooi uitzicht hebt. Maar wat is die rit oncomfortabel. Je bent altijd weer blij als het raketje aan de grond staat. Je wordt namelijk de hele vlucht 1 kant opgeduwd tegen de zijkant van de raket en na een tijdje ben je daar wel klaar mee. Daarom is dit voor mij een attractie die ik meestal oversla.

Les Pays de Conte de Fées

Deze sprookjesbootjes zijn een goedkope variant van de gelijksoortige attractie in Disneyland Anaheim. Maar waar het daar een comfortabel boottochtje is met een Cast Member die de verschillende sprookjes toelicht, is het in Disneyland Parijs vaak afzien.

Op de één of andere manier ga ik altijd in deze attractie als het koud of regenachtig is. Zit je daar met je poncho in een bootje dat langs maquettes vaart.

Het is best een leuke attractie om een keer te bekijken als er een korte wachtrij staat en het lekker weer is. Maar anders is dit de volgende van de Disneyland Parijs attracties die ik liever oversla.

La Cabane des Robinson

Dit is ook zo’n attractie die leuk is om een keer gezien te hebben maar die je daarna beter kunt overslaan. Je moet namelijk enorm veel trappen op om in de boomhut te klimmen. En heel eerlijk vraag ik mij af hoeveel mensen de film over de gestrande Robinson familie (staat op Disney Plus) kennen.

De eerste keer dat ik erin ging vond ik het best grappig gemaakt en je hebt een mooi uitzicht, maar verder is het best saai. En je hoort vrijwel iedereen puffen en kreunen om al die trappen op te lopen. Afgelopen zomer heb ik dat met 38 graden gedaan en dat was zeker geen pretje.

Kortom, alleen een attractie die je moet doen als je echt niks anders te doen hebt en als het heel rustig is. Anders lekker overslaan!

Bioscoop in Disney Village

Technisch gezien geen attractie maar wel entertainment in Disneyland Parijs dat je beter kunt overslaan. Hoewel het een internationale bestemming is en dat er jaarlijks heel veel toeristen van buiten Frankrijk komen, is het gros van de films in de bioscoop in het Frans. En dan niet ondertiteld, nee nagesynchroniseerd. Dus je verstaat er – als je geen Frans spreekt – niet veel van.

Zonde van het geld. Dan kan je beter in Nederland naar de film gaan.

Denk je nou daar geloof ik niks van? Bekijk dan hier de site van de bioscoop en sorteer de films op VOST en VO (Version Originale Sous-Titrée). Dan blijft er op het moment van schrijven 1 film – Vaiana – over.

Dit waren ze, de Disneyland Parijs attracties die eigenlijk iedereen wel kan overslaan. Nou weet ik dat dit soort lijstjes altijd persoonlijk zijn. Daarom ben ik ook heel benieuwd welke attracties jullie meestal overslaan! Laat hieronder je reactie achter.

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Disneyland Parijs aanbieders Prijzen vergelijken
Disneyland Parijs aanbiedingen Bereken prijs
OAD Busreizen Bereken prijs
Disneyland Tickets Bereken prijs
Thalys Kaartjes Bereken prijs
Hotels bij Disney en in de omgeving Bereken prijs

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

Nieuwste artikelen!

Mickey’s Gift en Mickey’s Ultimate Gift Signature Experiences

Als je wat te vieren hebt dan is Disneyland Paris natuurlijk al een leuke plek om dat...

Efteling bij de Albert Heijn – laatste week!

Het is weer die tijd van het jaar: sparen voor korting op de Efteling bij Albert Heijn....

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris

Eén van de populairste attracties in Disneyland Paris is Pirates of the Caribbean. Je zou denken dat...

Explorers Hotel bij Disneyland Paris – kamers, ligging en prijs

In de buurt van Disneyland Paris zijn er diverse mogelijkheden om te blijven slapen. De Disney Hotels...

Lente en zomer 2020 aanbieding Disneyland Paris

Vanaf 13 februari is het zover, dan kan je de nieuwe lente en zomer 2020 aanbieding van...

5 Tips voor een romantisch uitje naar Disneyland Paris

Denk je aan romantische uitjes, dan zal Disneyland Paris wellicht niet je eerste keus zijn. Terwijl het...