4 redenen om deze zomer niet naar Disneyland Paris te gaan

De reclames zijn weer volop op tv. Deze zomer is er weer genoeg te doen in Disneyland Paris. Misschien hebben de kindjes al smekend naast je gestaan om ze mee te nemen naar Mickey. Omdat ze graag de Disney figuurtjes in het echt willen zien én omdat ze eigenlijk niet achter kunnen blijven bij al hun klasgenootjes.

Naast alle redenen waarom jullie wél zouden moeten gaan, zijn dit de 4 redenen waarom jullie wellicht deze zomer over zouden moeten slaan.

1. De viering van de 25e verjaardag van Disneyland Paris is nog in volle gang

Is dat een reden om niet te gaan, horen we je denken? Dat is natuurlijk geheel aan jou. De viering van de 25e verjaardag is verlengd – ze bestonden eigenlijk in 2017 al 25 jaar – vanwege het grote succes. Er zijn speciale shows en parades om deze verjaardag te vieren en ook (bijna) alle hotels zijn volledig gerenoveerd.

2. Attracties zijn anders dan je gewend bent

Zeker als je al eerder naar Disneyland Paris bent geweest zullen er een aantal attracties anders zijn dan je gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan Space Mountain dat een Star Wars thema heeft gekregen en ook Star Tours is geheel vernieuwd. Daarnaast is er een nieuwe parade – met een echte vuurspuwende draak, een verjaardagshow met Mickey en z’n vriendjes en een vuurwerkshow waarin clips van Disney films op het kasteel worden geprojecteerd. Dat wordt meezingen met “Let it go” uit de film Frozen!

3. Naast prinsessen ook superhelden en Marvel

Vanaf 1 juni is er een show vlak naast het kasteel waarin maar liefst 8 van de Disney prinsessen te zien zijn. Van Ariel tot Assepoester, en van Belle tot Tiana en Rapunzel. Ze zijn er allemaal. De kleintjes kunnen gezellig meedansen en niemand zal gek opkijken als ook papa en mama een dansje wagen.

4. Aanbiedingen moet je op tijd boeken

De aanbiedingen zijn natuurlijk geen reden om niet te gaan. Wel moet je er snel bij zijn. Er is deze zomer veel te doen en dat betekent dat het een populaire bestemming is. Hoe eerder je boekt, des te hoger de kans dat er een goede aanbieding is.

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Facebook. En stuur zeker een berichtje als je vragen hebt of als je ook zo dol bent op pretparken!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Disneyland Parijs aanbieders Prijzen vergelijken
Disneyland Parijs aanbiedingen Bereken prijs
OAD Busreizen Bereken prijs
Disneyland Tickets Bereken prijs
Thalys Kaartjes Bereken prijs
Hotels bij Disney en in de omgeving Bereken prijs

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram of mail mij op Bianca@wereldvolmagie.nl!

Nieuwste artikelen!

Mickey’s Gift en Mickey’s Ultimate Gift Signature Experiences

Als je wat te vieren hebt dan is Disneyland Paris natuurlijk al een leuke plek om dat...

Efteling bij de Albert Heijn – laatste week!

Het is weer die tijd van het jaar: sparen voor korting op de Efteling bij Albert Heijn....

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris

Eén van de populairste attracties in Disneyland Paris is Pirates of the Caribbean. Je zou denken dat...

Explorers Hotel bij Disneyland Paris – kamers, ligging en prijs

In de buurt van Disneyland Paris zijn er diverse mogelijkheden om te blijven slapen. De Disney Hotels...

Lente en zomer 2020 aanbieding Disneyland Paris

Vanaf 13 februari is het zover, dan kan je de nieuwe lente en zomer 2020 aanbieding van...

5 Tips voor een romantisch uitje naar Disneyland Paris

Denk je aan romantische uitjes, dan zal Disneyland Paris wellicht niet je eerste keus zijn. Terwijl het...