Hoe leuk is je verjaardag vieren in Disneyland Paris?

Wat is er leuker dan op je verjaardag naar Disneyland Parijs te gaan? Je verjaardag vieren met Disneyfiguren om je heen, plus natuurlijk in de vele attracties. Hoewel ik al een tijdje in de dertig ben, vind ik het nog steeds leuk om mijn verjaardag in Disneyland Parijs te vieren. En probeer ik dit ook regelmatig nog te doen.

Zelfs toen ik klein was mocht ik weleens mijn verjaardag hier vieren en dat is mij altijd bijgebleven.

Hoe is het om je verjaardag te vieren in Disneyland Parijs?

Beste manier om je verjaardag te vieren in Disneyland Parijs!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, het blijft leuk om je verjaardag te vieren in Disneyland Parijs. Er zijn zeker genoeg mogelijkheden in de parken en hotels om er een heerlijke dag van te maken. Er zijn zoveel restaurants en unieke belevenissen dat er altijd wel iets is waar je blij van wordt.

Of waar je iemand anders blij mee kunt maken, natuurlijk.

De castmembers in Disneyland Parijs gaan een stapje verder voor jonge kinderen die een verjaardag vieren. Cast members zijn trouwens hoe de medewerkers in de Disney Parken worden genoemd. Als je bijvoorbeeld in een restaurant zegt dat iemand jarig is, wordt het eten vaak net iets feestelijker gebracht.

Ook krijg je meestal extra aandacht als je de verjaardag aan een Disneyfiguur laat doorschemeren. Dat is echt een magische ervaring en iets wat de kleintjes zich zeker zullen blijven herinneren.

De beste restaurants in Disneyland Paris om je verjaardag te vieren

Er zijn verschillende restaurants in Disneyland Parijs die extra leuk zijn om je verjaardag in te vieren. Voor jonge kinderen raad ik restaurants aan waar je met Disney figuren kunt eten. Op dit moment zijn dat Auberge de Cendrillon, waar je kunt eten met Disney prinsessen, en Plaza Gardens restaurant, waar je Mickey en vrienden kunt ontmoeten.

Tijdens een maaltijd met Disney-figuren komen ze naar je tafel voor een praatje en een foto. Je kunt kiezen of je dit tijdens de lunch of het diner wilt.

Een ander bijzonder restaurant om te eten is Captain Jack’s, vernoemd naar Jack Sparrow uit de Pirates of the Caribbean-films. Het menu is exotisch, net als de locatie. Hier eet je in de attractie Pirates of the Caribbean, de boten varen langs de tafels, en je bent even onderdeel van het decor tijdens het eten.

Wij hebben hier ook gegeten, en ik vond het een geweldige ervaring, ook voor volwassenen. Het enige nadeel is dat je de hele tijd aan het zwaaien bent naar de mensen in de bootjes :).

In het Walt Disney Studios Park is het beste restaurant om een verjaardag te vieren Bistrot Chèz Remy. Dit restaurant is gebaseerd op de Ratatouille film en bevindt zich naast de attractie. Hier brengen ze je een verjaardagstaart terwijl de bediening klapt en zingt. Je bent dus echt het middelpunt van de belangstelling tijdens dat moment omdat iedereen in het restaurant naar je zal kijken.

Andere leuke restaurants om je verjaardag te vieren zijn Rainforest Café, Annette’s Diner, en Planet Hollywood. Je vindt deze restaurants in Disney Village. Rainforest Café en Annette’s Diner zijn beide geweldig voor kinderen, en Planet Hollywood is leuk voor volwassenen die hun verjaardag feestelijk willen vieren in Disneyland Parijs.

Verjaardag vieren in Disney Hotels

Natuurlijk kun je je verjaardag ook in de Disney Hotels vieren. Zo is Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel geweldig voor alle Marvel fans. Wanneer je hier verblijft, kun je naar het Super Hero station waar je je favoriete Marvel superhelden kunt ontmoeten. Dit is exclusief voor hotelgasten.

Als je in de restaurants van de Disney Hotels zegt dat iemand jarig is, wordt er meestal voor je gezongen of iets extra’s gebracht. Wil je een volledige taart, dan zul je die vooraf moeten bestellen, en helaas, je zult ervoor moeten betalen.

Iets anders wat ze voor je doen is als je het hotel vooraf belt, dan kunnen ze de kamer voor je versieren als er iemand jarig is. Meestal, zit hier een klein kado bij inbegrepen, maar ook deze dienst is niet gratis, dus verwacht dat je hiervoor ook behoorlijk in je buidel zult moeten tasten. Gelukkig zullen ze je van tevoren vertellen hoeveel dit gaat kosten.

Hoe leuk is het om je verjaardag in Disneyland Parijs te vieren?

Het is echt leuk en magisch om je verjaardag te vieren in Disneyland Parijs. Als je het tegen de cast members of figuren zegt, zullen ze de ervaring vaak extra speciaal maken.

Voor de rest is het vooral wat je er zelf van maakt. Dus, ga lekker eten in een leuk restaurant, koop wat Disney cadeautjes, en heb gewoon een geweldige tijd. Toen ik klein was, mocht ik op mijn verjaardag een cadeautje uitzoeken in de Disney winkels, en kiezen waar ik ging eten en in welke attractie ik wilde gaan.

Als je wat geld te besteden hebt, kun je investeren in een Disney Premier Access Ultimate pas. Deze kost ongeveer €140 per persoon per dag, en geeft je eenmalig versneld toegang tot alle populaire attracties in beide Disney parken. Je zult je echt een VIP voelen, wat natuurlijk een geweldige manier is om een verjaardag te vieren!

Kun je niet wachten om naar Disneyland Paris te gaan?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven