Altijd al willen weten waar Mickey, Donald en alle andere Disney vriendjes werken? Neem dan een kijkje in de Toon Studio. Dit is een van de 4 landen in de Walt Disney Studios. Hier ontdek je de magie achter de (teken)film en ontmoet je bekende figuren als Buzz Lightyear, Nemo, Bliksem McQueen en de Geest uit Aladdin.

Nieuw in Toon Studio is de attractie Ratatouille, waar chef Remy je meeneemt op een culinair avontuur. In Toy Story Playland spring je samen met de soldaatjes van grote hoogte, reis je mee op de rug van Slinky en stap je in een echte RC Racer. In de Toon Studio valt genoeg te beleven voor jong en oud!

Attracties Toon Studio

Ratatouille : L’Aventure Totalement Toquée de Rémy
In deze 3D rit voor het hele gezin ga je op bezoek in het befaamde restaurant van chefkok Gusteau. En neem je samen met Remy een kijkje in de keuken. Geniet van alle culinaire hoogstandjes in deze nieuwe attractie. Maar pas op, het is namelijk soms niet zo fijn om een rat te zijn….!

Crush’s Coaster
Op de rug van een schildpad ontdek je de prachtige vissen en koraalriffen en ontmoet je Nemo, Dory en natuurlijk Bruce uit de film “Op zoek naar Nemo”. (wie is er nou bang voor een grote, vegetarische haai!) Dan voeg je je bij Crush en de andere schildpadden voor een wild ritje door de Oost Australische stroming!

Cars Race Rally
Stap in de wereld van Bliksem Mcqueen en race over de route 66! Deze rit zal een echte coureur maken van zelfs de allerkleinsten, een rijbewijs is hier namelijk niet verplicht. Race mee over de uitgestrekte, stoffige wegen en win de wedstrijd als een échte pro. Breng na de race een bezoekje aan Bliksem, Luigi en Guido en vertel hen al je stoere verhalen.

Animagique
Wat zou er gebeuren als tekeningen tot leven zouden komen? Wanneer de wereld van de animatie ineens werkelijkheid lijkt te zijn? Dat zie je in Animagique. Tijdens deze prachtige show neem je een kijkje bij Jungle Book, de Leeuwenkoning en zie je roze olifanten. En dans je samen met bekende Disney figuren op vrolijke muziek!

Art of Disney Animation
Altijd al een kijkje willen nemen in de wereld achter de animatiefilm? Dat kan in Art of Disney Animation. Een echte tekenaar laat Disney figuren tot leven komen. Daarnaast kan je tijdens de tekenles zelf ook de mooiste tekeningen maken. Of ga je zelf aan de slag met het maken van een heuse animatiefilm!

Flying Carpets Over Agrabah
Licht, camera….Actie! Help de Geest uit Aladdin met het opnemen van zijn eigen film in de attractie Flying Carpets Over Agrabah. Als figurant neem je plaats op een van de vliegende tapijten waarmee je tot grote hoogte wordt gevoerd. Kijk niet naar beneden én vergeet niet te lachen, want misschien wordt je wel een échte filmster!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven