Disneyland Paris tickets voor elk budget!

Om toegang te krijgen tot de Disneyland Paris pretparken heb je entreekaartjes nodig. Deze kun je niet aan de kassa kopen, maar moet je vooraf bestellen. Dat kan via de website van Disneyland Paris. Er zijn verschillende soorten tickets die elk een aantal voordelen, maar ook nadelen hebben.

En wanneer je een verblijf boekt zitten je Disneyland Paris tickets inbegrepen bij je verblijf en is het niet nodig om deze los te kopen. Hiermee kun je vaak wat geld besparen en je krijgt meteen een aantal voordelen.

Disneyland Paris ticket prijzen

Disneyland Paris Tickets
v.a. €52

Bekijk prijzen/aanbiedingen

Soorten tickets

Disneyland Paris biedt twee soorten tickets: gedateerd en ongedateerd. Gedateerde tickets, waarbij je een ticket voor een bepaalde datum koopt, zijn goedkoper en je hoeft geen parkreservering te maken. Annuleren kan tot 3 dagen voor aankomst als je de kaartjes bij Disneyland Paris zelf koopt.

Ongedateerde tickets hebben geen vaste datum en voor je gaat moet je eerst een parkreservering maken. Deze tickets zijn duurder en kunnen niet geannuleerd worden.

Van beide tickets heb je de volgende varianten:

Een dag, 1 park

Dit is het goedkoopste ticket en geeft je een dag toegang tot een van de twee Disney Parken. Upgraden naar 2 pretparken is mogelijk voor iets meer dan €20 per persoon.

Meerdere dagen, 2 parken

Zodra je kiest voor een ticket voor meerdere dagen zit toegang tot allebei de pretparken inbegrepen.

Disneyland Paris tickets bij een verblijf

Wanneer je een verblijf boekt in Disneyland Paris zitten de tickets bij de hotelovernachting inbegrepen. Deze tickets geven je toegang tot beide pretparken en zijn geldig voor de duur van je gehele verblijf inclusief de dag van aankomst.

Voordelen van een verblijf ten opzichte van losse tickets:

 • Door hotel en tickets te combineren ben je vaak goedkoper uit
 • Het reserveren voor toegang tot de parken is niet nodig
 • Als gast van een Disney Hotel mag je 1 uur eerder de pretparken in
 • Je hebt tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot beide Disney parken
 • Parkeren is gratis

Disneyland Paris jaarpas of ticket?

Ga je meerdere keren per jaar naar Disneyland Paris of ben je van plan om langer dan 4 dagen achter elkaar te gaan? Dan is een Jaarpas misschien een goed idee. Deze zijn te koop vanaf €229 per persoon.

Naast toegang tot beide Disney Parken hebben deze passen nog wat meer voordelen waarmee je zelfs een hoop geld kunt besparen.

Disneyland Paris aanbieding

Tip! De beste prijzen voor Disneyland Paris, ook tijdens de schoolvakanties. Incl. Disney Hotel en tickets!

Voordelen van een Jaarpas:

 • Tot 365 dagen per jaar toegang tot Disneyland Paris
 • Korting op hotels, eten, entreekaartjes en souvenirs
 • Gratis parkeren
 • Toegang tot speciale evenementen

Bekijk jaarkaarten

Disneyland Paris tickets kopen bij de ingang

Je kunt een Disneyland Paris jaarpas online bestellen en thuis laten sturen. Dat neemt 25 werkdagen in beslag dus doe dit ruim op tijd. Ga je sneller naar Disneyland Paris? Dan kun je de jaarpas online bestellen en kiezen voor een voucher. Deze kun je dan bij de kassa’s van het Walt Disney Studios Park omruilen voor je definitieve jaarkaart. Bij deze kassa’s kun je ook zonder voucher een jaarpas kopen.

De jaarpas kassa’s zijn elke dag geopend tussen 12:00 en 17:00.

Tickets voor speciale evenementen

Gedurende het jaar heeft Disneyland Paris een aantal evenementen waar je een los ticket voor moet kopen. Deze evenementen zijn:

 • Halloweenavond
 • Oud en Nieuw
 • Disneyland Paris Pride

Met deze kaartjes krijg je vanaf de middag toegang tot de Disney Parken en in de avond kun je dan naar het event. Een standaard Disneyland Paris toegangskaartje geeft je geen toegang tot deze events.

Tickets voor events boeken

Korting op Disneyland Paris tickets

Disneyland Paris heeft af en toe kortingsacties op tickets. Hiermee kun je dan enkele euro’s besparen op je entreekaartjes. Tickets worden goedkoper naarmate je meerdere dagen gaat, de prijs per dag gaat dan omlaag. Ook kun je besparen door een ticket op datum te nemen. Deze kun je altijd tot 3 dagen voor aankomst annuleren dus het is eigenlijk zonde dit niet te doen.

Met de prijskalender

Je kunt ook besparen op de kaartjes door gebruik te maken van de prijskalender. Hierop zie je per dag hoe duur een entreekaartje is. Disneyland Paris werkt met variabele prijzen die omhoog gaan naarmate er meer vraag naar is. Dus in het hoogseizoen, het weekend en op feestdagen is een kaartje duurder. Door je dag slim te kiezen kun je tot wel €40 per kaartje besparen.

Via een jaarkaart

Ken je iemand met een jaarkaart? Dan krijg je korting op entreekaartjes! Die persoon moet dan fysiek in Disneyland Paris aanwezig zijn bij het kopen van de kaartjes, dus ken je iemand met zo’n pas? Vraag die dan mee!

Andere aanbieders

In Nederland zijn er af en toe kortingsacties via bijvoorbeeld de Hema, ANWB, AH en Kruidvat. Zij verkopen kaartjes voor een speciaal actietarief. Houdt hun folders en acties daarom goed in de gaten!

Waar kun je Disneyland Parijs tickets kopen?

Je kunt alleen online Disneyland Paris tickets kopen, bijvoorbeeld via de website van Disneyland Paris. Let goed op of je een ticket met datum koopt of niet. Want als er een datum op je ticket staat hoef je geen parkresevering te maken. Deze heb je nodig om toegang te krijgen tot de Disney pretparken.

Zo’n parkreservering is alleen nodig als:

 • Je een Disneyland Paris jaarpas hebt
 • Je een Disneyland Paris ticket hebt zonder datum.

Het maken van een parkreservering is heel makkelijk, je koppelt je Disneyland Paris ticket aan je Disney account en kiest de datum waarop je wilt gaan. Je kunt vooraf precies zien welke datums er nog beschikbaar zijn. Logeer je in een Disney Hotel en heb je losse tickets gekocht? Dan hoef je ook geen parkreservering te maken, deze zit al inbegrepen bij je overnachting.

-> Bekijk alle Disneyland Paris tickets en maak een parkreservering!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven