Restaurants in Disney’s Sequoia Lodge

Van al dat wandelen in Disneyland Paris krijg je honger. Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om je knorrende maag te vullen. In de Parken, Disney Village en natuurlijk de hotels vind je diverse eetgelegenheden. Van fastfood tot luxe maaltijden, lopend buffet of tafelbediening. De makkelijkste plek om ’s avonds te eten is je hotel. Je hoeft dan niet meer naar buiten en bent binnen een paar minuten weer terug op je kamer. De restaurants in Sequoia Lodge zijn hier bijvoorbeeld heel geschikt voor.

Er zijn twee restaurants in Sequoia Lodge: Beaver Creek Tavern en Hunter’s Grill. Deze vind je direct bij de uitgang richting de Disney Parken. Vanaf de lobby moet je de trap af, volg je neus en je komt vanzelf bij de ingang van de twee restaurants uit. Vroeger waren het twee separate restaurants met beiden een eigen kaart. Wij gingen dan regelmatig bij Beaver Creek Tavern eten. Daar hadden ze namelijk de General Sherman burger en die was erg lekker! Helaas staat deze al jaren niet meer op de kaart.

Zowel Beaver Creek Tavern als Hunter’s Grill zijn “All you can eat” buffet restaurants. Dat betekent dat zowel het voor-, hoofd- als nagerecht op het buffet staat. Je mag zo vaak lopen als je wilt én het maakt niet uit als je als voorgerecht begint met een toetje.

Beaver Creek Tavern & Hunter’s Grill

De beiden restaurants in Sequoia Lodge zijn vergelijkbaar. Het zijn grote ruimtes vol met tafeltjes. Echt rustig kan je er niet eten, maar hierdoor is er wel een grote kans dat er nog een tafeltje beschikbaar is. Al is reserveren de laatste jaren wenselijk. Zeker, omdat bij een Disney verblijf regelmatig halfpension weggegeven wordt.

Beaver Creek Tavern is één van de twee restaurants waar je voor €36,99 per persoon (€24,99 voor kinderen) onbeperkt kunt eten. Drankjes zitten niet bij de prijs inbegrepen en moet je apart bestellen. Een glas fris kost €5,00, wil je wijn of bier dan ben je al snel meer dan 8 euro kwijt. Best een flink bedrag. Deze prijzen zijn overigens gelijk aan de meeste andere restaurants in Disneyland Paris.

Hunter’s Grill is het andere restaurant in Sequoia Lodge. Deze heeft vrijwel dezelfde sfeer en inrichting als Beaver Creek Tavern. Ook de menukaart is hetzelfde én de restaurants liggen zelfs direct tegenover elkaar. Soms kan het voorkomen dat één van de twee restaurants helemaal vol zit en de ander vrijwel leeg is. En in het laagseizoen zal waarschijnlijk Beaver Creek Tavern volledig gesloten zijn. Vaak is Beaver Creek het rustigste restaurant van de twee, als je reserveert is deze vaak de beste optie.

Het buffet

In de restaurants in Sequoia Lodge serveren ze geen eten aan je tafel. Beiden hebben een lopend buffet. Er loopt wel genoeg personeel rond om je drankjes bij te bestellen en om de tafels af te ruimen tussen de gangen.

Een lopend buffet heeft voor- en nadelen. Je kunt zelf kiezen wat je wilt eten, als je iets niet lekker vindt haal je gewoon wat anders en zelfs de meest kieskeurige eter kan vaak iets lekkers vinden. Het nadeel van een lopend buffet is dat het eten niet altijd even warm is, de smaak vaak niet heel sterk is en dat je in de rij moet staan voor je eten.

Deze voor- en nadelen heb je bij het lopend buffet in Beaver Creek Tavern en Hunter’s Grill ook. Er is echt heel veel keus, waaronder:

 • Koud buffet met salades
 • Diverse vlees- en visgerechten van de grill
 • Stoofpotjes
 • Groentes
 • Pasta
 • Kinderbuffet met frites, worstjes en kippenvleugels
 • Dessertbuffet met heel veel zoetigheden, donuts, snoepappels
 • Hartige kazen voor een kaasplankje

Voor elk wat wils dus! Zelfs als je een voedselallergie hebt kan je hier terecht. Als je dit vooraf aangeeft dan helpen ze je graag.

Bij een lopend buffet vind ik het zelf moeilijk om mij aan de gangen te houden. Het ziet er allemaal zo lekker uit en het liefst wil ik alles proberen. Daarom start ik meestal niet met een voorgerecht maar gewoon met een bord vol kleine schepjes uit allerlei bakken. Aangevuld met bijvoorbeeld een salade van het koude buffet. Natuurlijk moet je niet vergeten om ruimte over te laten voor de toetjes, er is namelijk zoveel keus!

We krijgen regelmatig de vraag of de prijs het waard is. Voor twee volwassenen en 2 kinderen ben je bijna €125 kwijt zonder drankjes. Dat is natuurlijk best prijzig. Er zijn zeker goedkopere plekken in Disneyland Paris waar je kunt eten. Beaver Creek en Hunter’s Grill zijn met name handig als je in Sequoia Lodge verblijft, dan ben je snel weer terug op de kamer.

Ontbijten in Sequoia Lodge

Als je verblijft in Sequoia Lodge en wilt ontbijten dan doe je dat ook bij Beaver Creek Tavern of Hunter’s Grill. Bij welk restaurant je ontbijt zie je die ochtend zodra je beneden komt. Maar het buffet is bij beiden locaties gelijk:

 • Croissants en chocoladebroodjes
 • Sneetjes brood en harde broodjes
 • Diverse soorten zoet en hartig beleg
 • Vers fruit
 • Yoghurt
 • Koffie, thee, Minute Maid Jus d’orange

Ook dit is All you can eat en hoewel het niet op prijs gesteld wordt, kan je wat broodjes smeren voor tijdens de lunch en deze meenemen.

Eten in Sequoia Lodge met een maaltijdvoucher

Als je half- of volpension bij je verblijf boekt of cadeau krijgt dan kan je deze vouchers gebruiken bij de restaurants in Sequoia Lodge. Verblijf je in dit hotel? Dan ontbijt je in één van de twee restaurants. Alleen als het heel druk is kan worden uitgeweken naar een restaurant in de Disney Parken. Bij het inchecken wordt gevraagd een tijd voor het ontbijt te kiezen. Dit doen zij om de drukte zoveel mogelijk te spreiden en de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

De Maaltijdvoucher voor Lunch/Diner kan je gebruiken in Beaver Creek Tavern of Hunter’s Grill, maar dat hoeft niet. Je kan de Plus voucher ook uitgeven bij diverse andere restaurants in de Parken of Disney Village. Wissel je de voucher in bij de restaurants in Sequoia Lodge dan krijg je het lopend buffet plus één niet alcoholisch drankje gratis. De rest is voor eigen rekening.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven