Zo viert Disneyland Paris Pride

Dit jaar viert Disneyland Paris weer als vanouds Pride. Op 11 juni is het zover, dan is het Walt Disney Studios Park exclusief geopend voor de viering van diversiteit.

Voor deze avond heb je een speciaal ticket nodig die je het beste zo snel mogelijk kunt bestellen. Pride in Disneyland Paris is populair en kan daardoor snel uitverkocht zijn.

Bestel hier jouw tickets voor Pride in Disneyland Paris

Hoe wordt Pride gevierd in Disneyland Paris?

Pride in Disneyland Paris vindt dit jaar plaats op 11 juni van 20:00 tot 02:00 in het Walt Disney Studios Park. Tijdens die avond zijn alle attracties geopend en vindt er speciaal entertainment plaats.

Zo zijn er concerten van niemand minder dan:

  • Mika
  • Bilal Hassini
  • Becky Hill

Verder kun je jouw playback-kwaliteiten laten zien tijdens de Disney Lip-sync-along waar je jouw favoriete Disneyliedje kunt vertolken.

Op deze avond kom je natuurlijk de nodige Disneyfiguren tegen die speciaal voor Pride in Disneyland Paris in een kleurrijke outfit zijn gestoken. Veel van deze figuren komen ook voorbij tijdens de Pride parade, waar in het verleden ook een hoop castmembers (Disneyland Paris personeel) waren te zien.

Dit is slechts een kleine greep van het entertainment tijdens deze avond. Het is een grote viering van diversiteit en daar wil je gewoon bij zijn.

Wat is er nog meer te doen in het Walt Disney Studios Park tijdens Pride?

Met het entertainment tijdens Pride in Disneyland Paris hoef je je echt niet te vervelen. En tijdens die avond zijn ook de attracties geopend.

Populaire attracties in dit park zijn onder andere Tower of Terror, Crush’s Coaster en Ratatouille. Toy Soldiers Parachute Drop is een van de mooiste attracties om in het donker te bezoeken. Je wordt eerst langzaam naar boven getakeld om vervolgens rustig naar beneden te zweven. Zo heb je een weids uitzicht over een prachtig verlicht Disneyland Paris en omgeving.

Ook leuk is dat je als volwassene verkleed mag komen naar Disneyland Paris, zelfs als jouw favoriete Disneyfiguur. Het enige dat je dan niet mag doen is stoppen om kindjes een handtekening te geven of om met ze op de foto te gaan. Je wilt natuurlijk niet dat ze denken dat jij echt hun favoriete prins of prinses bent.

Pride in Disneyland Paris tickets

Tickets voor Disneyland Paris Pride koop je via de officiële website (hier). Deze kaartjes kosten €89 per persoon en geven je vanaf 20:00 uur toegang tot het Walt Disney Studios Park. Wil je daarvoor ook het andere pretpark – Disneyland Park – bezoeken? Dan kun je het beste een los ticket bestellen.

Heb je een Disneyland Paris verblijf geboekt dan zitten daar entreekaartjes bij voor de attractieparken. Deze geven je geen toegang tot Pride. Je moet hiervoor echt een los ticket kopen, bijvoorbeeld via de link hieronder.

Een beter alternatief is een Disneyland Paris Pride arrangement, dan is alles geregeld en hoef je nergens meer aan te denken.

Bestel hier jouw tickets voor Pride in Disneyland Paris

Pride in Disneyland Paris arrangement

Wanneer je naar Pride gaat is het verstandig om een overnachting te boeken. Dat kan in de buurt van het resort – zoals hier – maar het is makkelijker om in een Disney Hotel te slapen.

Dan kan je na afloop van het evenement naar je hotelkamer lopen in plaats van wachten op een taxi of pendelbus. Een comfortabele afsluiting van een feestelijke avond!

Tip! Boek een Disneyland Paris Pride arrangement, inclusief overnachting, ticket voor Pride en entreekaartjes om ook overdag de pretparken in te mogen.

Bekijk de prijzen

Copyright afbeelding: Disneyland Paris

Laat een reactie achter

Scroll naar boven