Ontmoet de Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris

Heb je altijd al de Mandalorian en Grogu in het echt willen ontmoeten? Dan heb je geluk! Van 1 tot 14 maart zijn ze te zien in Discoveryland, onderdeel van het Disneyland Park in Disneyland Parijs. Je kunt ze vragen naar hun laatste avonturen, en ze zullen poseren voor foto’s. Houdt er rekening mee dat deze populaire figuren maar tijdelijk te zien zijn in Disneyland Paris en je daardoor best even moet wachten.

Waarom bezoeken ze Disneyland Parijs

Het is de eerste keer dat de Mandalorian en Grogu Disneyland Parijs bezoeken. Ze zijn al eerder te zien geweest in Disneyland Resort in Anaheim, Californië. Maar, voor de première van het derde seizoen van The Mandalorian op Disney+, besloten ze om ook buiten de VS hun show te promoten.

Het bezoek is tijdelijk en voorlopig zullen ze geen permanente gasten van het Franse Disney Park zijn. Na 14 maart keren ze terug naar hun missies, en kun je ze alleen op Disney+ zien.

Andere Star Wars figuren in Disneyland Parijs

Ben je een grote Star Wars fan, maar niet in staat om de Mandalorian en Grogu te ontmoeten tijdens hun korte verblijf in Disneyland Parijs? Geen zorgen! Disneyland Paris heeft altijd wat te bieden voor Star Wars fans.

Disneyland Parijs heeft twee Star Wars-thema attracties. De eerste is Star Tour: The Adventures Continue, waarin piloot C3PO je meeneemt op een ruimtevlucht naar beroemde locaties als Tatooine of de planeet Naboo. Er zijn meer dan 60 verschillende vluchten, dus je weet nooit welke planeet je zult bezoeken. Maar elk avontuur zit vol Star Wars personages en wezens.

De tweede attractie, Star Wars Hyperspace Mountain, is een achtbaan die zich afspeelt in de ruimte. Je wordt in een kanon geladen op de openingsmuziek van de Star Wars films, voordat je de ruimte in wordt geschoten en in een ruimtegevecht terechtkomt.

Bovenop deze twee attracties zijn er nog andere manieren om te genieten van het sterrenstelsel ver, ver hiervandaan, zoals een persoonlijke ontmoeting met Darth Vader. Hij is in het echt nog enger! En natuurlijk is er ook veel merchandise die je mee naar huis kunt nemen, zoals kleding, lichtsabels, beeldjes en zelfs je eigen R2D2 of BB-8.

Wie zijn de Mandalorian en Grogu?

Baby Yoda kun je nu tegenkomen in Disneyland Paris
Grogu of Baby Yoda

De Mandalorian is een premiejager in het Star Wars universum, gespeeld door Pedro Pascal in de populaire Disney+ serie. Hij wordt vergezeld door Grogu, een jong wezen dat bekend staat als “het Kind” of “Baby Yoda”. Baby Yoda is enorm populair geworden sinds hij voor het eerst te zien was in de afleveringen en staat op T-shirts, kunst en heeft zelfs zijn eigen memes.

Ze zijn twee van de meest geliefde personages in het Star Wars universum geworden, en nu kun je ze persoonlijk ontmoeten in Disneyland Parijs. Mis deze unieke kans dus niet! Ze zijn nog te zien t/m 14 maart.

Scroll naar boven