Omgaan met de Disney Figuren in de Disney Parken

Veel mensen kunnen op natuurlijke wijze met de Disney figuren omgaan. Anderen zijn daar iets onhandiger in. Zelf hoor ik bij die laatste groep. Terwijl de één hele verhalen heeft met Mickey, Minnie of een prinses, sta ik heel ongemakkelijk te wachten op het fotomoment. Nou kan ik me bijna niet voorstellen er niemand van jullie is met ditzelfde probleem. Daarom hieronder een aantal tips hoe je het beste om kunt gaan met de Disney figuren in de Parken!

Gebruik je verbeelding

Vaak denk ik dat ik er te nuchter voor ben. Als ik de Disney figuren of prinsessen zie dan staat daar voor mij niet het figuur uit de film. Als je begrijpt wat ik bedoel. Maar met een beetje verbeelding kom je een heel eind.

Als je in de rij staat voor bijvoorbeeld Mickey dan denk je aan de films waarin je hem hebt gezien. Je weet wat over zijn achtergrond en je kunt hem op basis daarvan wat vragen stellen. In het Engels of Frans, zijn Nederlands is wat roestig. Je kan hem bijvoorbeeld vragen naar Minnie, of simpelweg hoe het met hem gaat. Heeft hij een speciale outfit aan dan kan je hem een compliment geven. Je zult zien dat je dan een leukere interactie krijgt en dat het ook meer gaat leven.

Datzelfde geldt ook voor de prinsessen. Zie je Assepoester? Dan vraag je haar hoe het met haar Prins is, of ze haar glazen muiltje al heeft gevonden of hoe het gaat met Jacques en Gus (de twee muizen). Je kunt haar ook vragen naar haar Grootmoeder of enkel een compliment geven op haar outfit. Zo maak je het al snel een stuk leuker.

Blijven oefenen op de interactie met Disney figuren

Bij mij moet het soms echt uit mijn tenen komen. Toen ik een aantal maanden terug samen met andere Disney influencers was uitgenodigd voor het Lion King media event stonden we met een groep te wachten op Mickey en Minnie. Hartstikke leuk, voor een jungle tent in bijpassende outfits. Voor mij was een Youtuber die vol enthousiasme op Mickey en Minnie dook. Ze bestookten hen met een hondertal vragen en ze maakten er een compleet feestje van. Toen was het mijn beurt…Uhm Hi, you look nice. Picture? 🙂 Je snapt ik moet nog even oefenen. Maar na een aantal ontmoetingen gaat het je beter af. Zeker als je je inleeft in de figuren.

Een ander leuk voorbeeld was hoe Mickey en Minnie met een klein kindje op safari gingen. Ze liepen met haar mee en gingen op zoek naar – wat ik mij kan voorstellen – een schat. Voor het kindje een ervaring die ze niet snel zal vergeten. Als het niet zo druk is nemen ze echt de tijd voor je en ontstaan er dit soort bijzondere ervaringen.

Het hoeft niet

Vind je het echt niet leuk? Moet het – net als bij mij – soms echt uit je tenen komen en vind je het eigenlijk wel prima? Dan hoef je natuurlijk niet de interactie op te zoeken.

Een tijdje terug ging ik op de foto met Koning Lowietje uit Jungle Book. Het was buiten 30 graden en ik was behoorlijk doorweekt. Lowietje stond klaar voor een knuffel maar ik heb hem toen – schandalig – een high five gegeven. De gedachte aan een knuffel terwijl ik behoorlijk gezweet had vond ik niet prettig. Gelukkig spelen de figuren ook daar op in. Zelfs als je alleen een foto wilt vinden ze dat geen probleem. Je zou zelfs nog wat gekke poses kunnen doen als je dat wilt. Maar het hoeft niet.

En wil je de figuren helemaal overslaan? Dat kan! Er zijn genoeg bezoekers en zelfs Disney liefhebbers die er helemaal niks mee hebben en gewoon lekker voor de attracties gaan.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven