Disneyland Paris boeken – waar vind je de beste prijzen voor hotels en tickets?

Sta je op het punt om een verblijf te boeken naar Disneyland Paris? Dan gaan we je helpen! Op deze pagina vertellen we je alles dat je moet weten om je bezoek zo goed mogelijk te plannen. En, met een beetje geluk, ook nog eens te besparen op je verblijf!

Waar boek je een Disneyland Paris verblijf?

Allereerst, waar boek je nou zo’n verblijf? Dat kan grofweg op twee plekken.

Bij Disneyland Paris zelf

De eerste is bij Disneyland Paris zelf. Dat kan telefonisch of via de website. Via de website is het makkelijkst omdat je dan de prijskalender kunt gebruiken. Hierbij kun je per dag de prijzen zien van een verblijf. En, wat misschien nog wel beter is, je kunt daarmee ook nog eens besparen op je verblijf.

Kerstvakantie tip!

Center Parcs Villages Nature Paris naast Disneyland Paris

  • Duurzame huisjes en appartementen
  • Leuke activiteiten en natuurlijk een tropisch zwemparadijs
  • Busverbinding met Disneyland Paris
  • Leerzame workshops zoals brood bakken of chocolade maken

Bekijk prijzen voor dit vakantiepark

Kijk hieronder maar eens hoeveel verschil er zit in de prijzen voor een verblijf in Disney Hotel New York – The Art of Marvel. Maar ook hoe deze dus per dag enorm kunnen verschillen. Dit zijn de totaalprijzen voor een verblijf van 1 nacht/2 dagen inclusief entreeticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Door niet op 7 augustus te gaan, maar op 11 augustus slechts 4 dagen later, bespaar je bijna €900. Kijk dus altijd eerst naar deze prijskalender voordat je een verblijf boekt, want wie weet kun je enorm veel geld besparen op je verblijf.

Andere aanbieders

Wil je een verblijf in een hotel buiten Disneyland Paris boeken of ben je op zoek naar een aanbieding in het laagseizoen? Dan zijn er nog drie plekken waar je een verblijf in Disneyland Paris kunt boeken.

De eerste is OAD, vooral bekend van de busreizen. Al kun je er ook heel voordelig een verblijf inclusief tickets boeken in een van de hotels net buiten Disneyland Paris. Ook kun je bij OAD de Magic over Disney aanbieding boeken. Hierbij boek je een verblijf van 3 dagen/2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt en toegang tot het Magic over Disney event vanaf €175 per persoon. Dat is een hele scherpe aanbieding, maar het enige nadeel is dat je alleen een verblijf kunt boeken in november of januari, buiten de schoolvakanties. Bekijk Disneyland Paris bij OAD

Ook Travelcircus biedt diezelfde Magic over Disney aanbieding aan, alleen dan zonder ontbijt. Ook bieden zijn diverse hotels buiten Disneyland Paris aan inclusief tickets voor nog geen €100 per persoon. Bekijk Disneyland Paris bij Travelcircus

Tenslotte heeft ANWB een ledenaanbieding voor een verblijf van 3 dagen in een Disney Hotel inclusief tickets. Deze aanbieding geldt voor aankomst in het laagseizoen en je kunt deze ook boeken als je geen lid bent van de ANWB. Bekijk Disneyland Paris bij ANWB

Naar Disneyland Paris?

Gebruik de prijskalender en bespaar!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven