Aqualagon: tropisch zwemparadijs naast Disneyland Paris

Vlak naast Disneyland Paris ligt vakantiepark Villages Nature Paris. Dit vakantiepark is van Center Parcs en heeft alle faciliteiten die je van deze parken gewend bent.

Behalve de vele sport- en andere activiteiten heeft dit park een groot tropisch zwemparadijs, Aqualagon genaamd. In dit zwemparadijs kun je glijden van een van de 6 glijbanen, ontspannen in de grote, verwarmde buitenlagune of sporten tijdens de waterfitness-lessen.

Verder vind je hier ook een golfslagbad en een gedeelte speciaal voor kleintjes die nog niet kunnen zwemmen.

Voor zowel kinderen als volwassenen een leuke afwisseling van de vele attracties, shows en parades van Disneyland Paris.

Waar ligt Aqualagon/Villages Nature Paris?

Villages Nature Paris ligt op 6km van Disneyland Paris. In de praktijk betekent dit zo’n 10 minuten met de auto of de (betaalde) pendelbus.

Naar Parijs is het zo’n 45 minuten met het openbaar vervoer. Versailles ligt op iets meer dan een uur.

Het grote voordeel van dit vakantiepark is dat het uitnodigt om wat langer te blijven en je bezoek aan Disneyland Paris over wat meer dagen te spreiden.

Is het druk in de pretparken? Dan kun je eenvoudig terug naar het vakantiepark om even te ontspannen in Aqualagon. Aan het eind van de dag ga je dan weer fris terug naar de Disney parken voor de avondshow Illuminations.

Zo voelt het niet als een paar dagen pretpark, maar echt als een minivakantie. Dit is ook fijn als je mensen in de groep hebt die niet perse naar Disneyland Paris willen, bijvoorbeeld opa en oma. Zij kunnen dan op het vakantiepark deelnemen aan de vele activiteiten of ontspannen in een van de restaurants of de Spa.

Bekijk de prijzen voor Villages Nature Paris incl. Aqualagon

Kan ik Aqualagon ook bezoeken als ik geen gast ben?

Heb je jouw Disney verblijf al geboekt, maar ben je toch nieuwsgierig geworden naar de zwembaden en andere activiteiten in Aqualagon en op vakantiepark Villages Nature Paris? Dan kun je een dagticket kopen.

Deze dagkaartjes kosten €35 per volwassene en €20 per kind voor een hele dag. Ga je een halve dag dan is de prijs iets lager. Voor gasten van het vakantiepark Villages Nature Paris is bezoek aan Aqualagon vanzelfsprekend gratis.

Je kunt deze dagkaarten vooraf kopen via de website van Center Parcs.

Wat is er nog meer te doen op vakantiepark Villages Nature Paris?

Met zo’n groot tropisch zwemparadijs op het park vergeet je bijna dat er nog veel meer te doen is.

Zo heeft Villages Nature Paris een groot meer waarop je allerlei watersporten kunt doen. Leuk is om hier een elektrische boot te huren en een paar rondjes te varen over het meer.

Andere activiteiten zijn onder andere bowlen, ponyrijden en boogschieten. Verder zijn er diverse workshops waar kinderen leren tuinieren of voor dieren te zorgen.

Ben je avontuurlijk? Dan moet je zeker de Ninja Hindernisracebaan proberen. Deze ken je misschien van tv, waarbij je zo snel mogelijk een moeilijke hindernisbaan moet volbrengen. Hier heb je zeker wat skills voor nodig.

Heb je daarnaast ook geen hoogtevrees? Dan kun je een avontuurlijk parcours doen tussen de boomtoppen op tot wel 18 meter boven de grond!

Denk je nou, dat klinkt mij net iets te vermoeiend? Kies dan voor een ontspannende massage of ga naar de Spa in Aqualagon. Ook het verwarmde water in de lagune zorgt ervoor dat je even lekker tot rust komt.

Villages Nature Paris heeft genoeg activiteiten dat je bijna vergeet dat Disneyland Paris letterlijk om de hoek ligt. Kortom, alles wat je zoekt tijdens een (mini)vakantie!

Bekijk de prijzen voor Villages Nature Paris incl. Aqualagon

Copyright afbeelding: Center Parcs

Laat een reactie achter

Scroll naar boven