Menu
Disneyland Paris

Disneyland Paris sluit hotels of stelt opening uit

Hoewel Disneyland Paris al sinds 15 juli geopend is, geldt dat niet voor alle hotels. Bij de opening ontving alleen Newport Bay Club gasten maar inmiddels kan je ook een kamer boeken in Hotel Santa Fe en Hotel Cheyenne, alleen niet voor lang.

Hotel Cheyenne gaat dicht

Vanaf 30 september 2020 gaat Hotel Cheyenne weer dicht. De geplande heropeningsdatum is 3 maart 2021.

Heb je een boeking tijdens deze periode dan kan je deze wijzigen of annuleren. Neem hiervoor contact op met Disneyland Paris voor de mogelijkheden.

Disneyland Hotel, Sequoia Lodge en Davy Crockett Ranch blijven voorlopig gesloten

Begin september zou het Disneyland Hotel open gaan voor gasten maar dit is helaas uitgesteld.

Het roze hotel boven de ingang van het Disneyland Park gaat nu pas 8 december weer open.

Voor een nachtje in hotel Sequoia Lodge zul je nog langer moeten wachten. Hier kan je pas weer op 1 mei 2021 terecht.

De Davy Crockett Ranch en het Marvel Hotel (voorheen Hotel New York) hebben momenteel nog geen openingsdatum en blijven tot nader order gesloten.

Wat betekent dat voor mijn verblijf?

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld voor de herfstvakantie een kamer in Hotel Cheyenne of het Disneyland Hotel hebt geboekt.

Neem in dat geval contact op met Disneyland Paris voor een passende oplossing. Hun annulerings- en wijzigingsbeleid is goed.

Overnacht je in een ander hotel dan zul je wellicht alleen merken dat het in Disneyland Paris veel rustiger is dan normaal. Want minder hotels open betekent ook minder gasten in het pretpark.

Nou wil ik daar wel een kleine noot bij maken. Wij waren twee weken geleden in het B&B Hotel en daar was het behoorlijk druk. Normale drukte voor de tijd van het jaar. Dus deze hotels lijken – maar dat kan ook een gevoel zijn – toch veel voller te zitten dan de Disney Hotels.

HANDIGE TIPS & SITES

  • Op zoek naar tickets voor dagjes uit? Kijk voor je entreekaartjes koopt op Tripper.nl, Vakantieveilingen, de webshop van het AD of Ticketveiling en bespaar gemiddeld €10 op een entreekaartje!
  • Er tijdens de herfstvakantie een weekje uit, zonder risico? Bij CenterParcs kan je nu heel makkelijk je boeking annuleren. Vind ik zelf een fijne gedachte!
  • Wil je ook dat je website snel laadt en je 24/7 iemand kan bereiken in geval van nood? Probeer dan Cloudways
Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer

    delingen
    X