• Home
More

  Disneyland Paris

  Twee pretparken, 6 hotels, 2 bungalowparken, meer dan 50 attracties en nog veel meer! Dat is Disneyland Paris. Sinds de opening in 1992 is dit een populaire bestemmingen voor gezinnen uit heel Europa. Ook vanuit Nederland komen er jaarlijks duizenden mensen naar deze vakantiebestemming. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over Disneyland Paris!

  Net buiten Parijs ligt één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. Disneyland Paris is al jaren geliefd bij gezinnen uit Nederland en alle landen er om ons heen. De Disney magie spreekt tot de verbeelding. Bij het zien van de reclames worden de kinderen vast helemaal enthousiast. En geef ze eens ongelijk, wie wil er niet oog in oog staan met hun idool?

  Door de populariteit, grootte en natuurlijk het Disney merk is het geen goedkope vakantiebestemming. Veel mensen moeten lang sparen om een bezoek te kunnen brengen. Daarom wil je natuurlijk goed voorbereid op reis gaan. Het eerste dat je over Disneyland Paris moet weten is dat het anders is dan andere pretparken.

  NIEUWSTE ARTIKELEN

  Liever niet in de rij staan?

  X