Home Disneyland ParisDisneyland Paris ticket of verblijf boekenAanbiedingen Disneyland Paris Magisch Vuurwerk en Bonfire, plus een hele goede aanbieding!

Disneyland Paris Magisch Vuurwerk en Bonfire, plus een hele goede aanbieding!

Gepubliceerd: Bijgewerkt op

Elk jaar in de periode tussen het Halloween- en Kerstseizoen vindt in Disneyland Paris de Magische Vuurwerkshow, ook wel het Bonfire Festival, plaats. Dit is een Brits feest dat bekend staat om enorme vreugdevuren en veel vuurwerk.

Normaal gesproken wordt dit gevierd op Lake Disney, dit is het meer dat tussen de hotels New York: the Art of Marvel, Newport Bay Club en Sequoia Lodge ligt. Dit jaar zal het festijn ook plaatsvinden, maar zal dit worden aangepast aan de huidige regels en richtlijnen. Waarschijnlijk vindt het daarom ook niet plaats op het meer, maar ergens in de parken.

Zelf was ik nog nooit naar het Magisch Vuurwerk en Bonfire in Disneyland Paris geweest, maar dit jaar gaat het er toch van komen. Mijn vriend is namelijk dol op vuurwerk en wat minder op Disney, maar toen ik vertelde over de show was hij meteen om.

Er is nog een reden waarom we dit jaar naar dit evenement gaan en dat is de aanbieding van Oad.

Zij bieden namelijk exclusief een verblijf in een Disney Hotel, voor 3 dagen, inclusief ontbijt in het hotel plus 3 dagen toegang tot de Disney Parken aan vanaf … €159 per persoon. Voor Disneyland Paris is dat echt een koopje!

Bekijk hier deze aanbieding

Met Oad naar Disney’s Magische Vuurwerk en Bonfire

Zoals jullie weten had ik altijd een Disneyland Paris Jaarpas die ik vorig jaar heb laten verlopen. Door alle onzekerheden vond ik het zonde om te blijven betalen voor de pas. Daarom moesten wij, voor het eerst in jaren, een verblijf in Disneyland Paris boeken.

Na wat zoeken en prijzen vergelijken kwamen wij uit op de website van Oad, die verblijven in Disneyland Paris bieden voor een leuke prijs. Zeker tijdens het Magisch Vuurwerk en Bonfire festival.

Een voorbeeld: ons verblijf in het recent vernieuwde Hotel New York: the Art of Marvel kostte slechts iets meer dan €300 per persoon, voor 3 dagen, inclusief entree en ontbijt. Daar konden wij geen nee tegen zeggen.

Maar ook de andere Disney Hotels vallen onder deze aanbieding. Wat dacht je van €159 per persoon voor 3 dagen in Davy Crocket Ranch? Of voor €269 per persoon verblijven in Newport Bay Club?

Heb je altijd al eens in de luxe Disney Hotels willen slapen voor een leuk prijsje? Dan is dit zeker het moment!

En nou hoor ik je misschien denken: Oad, die zijn toch van de busreizen? Je kunt inderdaad deze aanbieding boeken inclusief busreis, maar ook zonder vervoer. Wij gaan lekker met onze eigen auto.

Disneyland Paris in deze tijd

Twijfel je om een verblijf in Disneyland Paris te boeken, zeker eentje die pas over een paar maanden plaatsvindt? Dat snap ik helemaal. Zelf heb ik ook even getwijfeld om te gaan, maar uiteindelijk toch geboekt.

Voor mij was de belangrijkste reden de aanbieding en ook dat ik weer ergens naar uit wilde kijken. November is mijn favoriete tijd van het jaar om naar Disneyland Paris te gaan dus dat werkte ook zeker mee. Het is dan minder druk en de temperaturen zijn nog prima te doen.

Disneyland Paris zal er dan wel iets anders uitzien dan je gewend bent. Maar welke regels er dan gelden is nu nog lastig in te schatten. Je kunt het beste de websites van de overheid en Disneyland Paris in de gaten houden voor de laatste maatregelen.

Nog even de aanbieding in het kort

Denk je nu voor €159 per persoon 3 dagen in een Disney Hotel, plus een show bekijken die slechts een paar dagen per jaar plaatsvindt in Disneyland Paris, dat wil ik ook? Dan kan je hier exclusief deze aanbieding boeken.

Wat zit er bij je verblijf inbegrepen:

– Toegang tot het Magisch Vuurwerk en Bonfire festival in Disneyland Paris
2 overnachtingen in een Disney Hotel naar keuze, inclusief parkeren en ontbijt Inclusief 3 dagen entree voor beide Disney Parken
Extra Magic Time, een uur eerder het park in dan andere bezoekers

Boek nu deze aanbieding