Disneyland Paris korting en aanbiedingen: zo krijg je de allerbeste deals!

Home Disneyland Paris Disneyland Paris korting en aanbiedingen: zo krijg je de allerbeste deals!

Wanneer ik zoek naar Disneyland Paris korting dan zijn er altijd een paar plekken waar ik begin. In dit artikel zal ik precies delen wat ik doe om de laagste prijs te krijgen voor mijn verblijf, overnachting of tickets. Zodat ook jij niet teveel betaalt.

Want hoe meer je kunt besparen op een Disneyland Paris bezoek, des te meer geld kun je daar uitgeven aan eten of drinken. Of het geld natuurlijk in je eigen zak houden als je dat liever wilt.

Laten we snel beginnen met waar je de beste Disneyland Paris korting en aanbiedingen kunt vinden!

Disneyland Paris korting op verblijf

Met een verblijf in Disneyland Paris bedoel ik de tickets en de overnachting. Wanneer je deze samen boekt, ben je meteen goedkoper uit dan wanneer je ze los zou boeken.

De beste plek om een verblijf te boeken is de website van Disneyland Paris. Waarom? Omdat je hier namelijk de laagsteprijsgarantie krijgt. Dus je verblijf word in de toekomst nooit duurder, plus er is nog een reden waarom ik je aanraad om bij Disneyland Paris zelf te boeken en dat is wat zij zelf flexibele voorwaarden noemen.

Wat zijn deze flexibele voorwaarden? Dat je tot 7 dagen voor aankomst je verblijf kosteloos kunt annuleren of wijzigen. In deze tijd perfect. Zeker omdat andere aanbieders van Disneyland Paris reizen dit niet bieden.

Wil je een hele hoge Disneyland Paris korting zonder de flexibele voorwaarden? Dan zou ik de website van OAD goed in de gaten houden. Als je zeker bent dat je de boeking niet wilt wijzigen of annuleren dan kun je hier een Disneyland Paris verblijf vinden voor hele lage bedragen!

Disneyland Paris korting op tickets

Disneyland Paris korting en aanbiedingen: zo krijg je de allerbeste deals!

Het vinden van korting op Disneyland Paris tickets is vaak wat lastiger. Je wilt toch zeker weten dat de dure tickets ook echt zijn. En er niet bij de poort achter komen dat jullie kaartjes nep of al gebruikt zijn.

Om die reden raad ik het af om kaartjes te kopen via Ticketswap of Marktplaats. Je kunt wel checken of deze kaartjes echt zijn door ze toe te voegen aan je Disneyland Paris app. Hier zie je dan meteen of de kaartjes nog te gebruiken zijn. Maar het is maar de vraag of de verkoper dat toestaat voordat je betaalt.

Beter is het om je tickets bij Disneyland Paris zelf te bestellen. Wanneer je tickets op datum besteld krijg je ook meteen een lagere prijs. Andere manieren om te besparen zijn om niet in het hoogseizoen te gaan. Dus niet tijdens feestdagen en schoolvakanties. Al zal dat voor veel van jullie geen optie zijn.

Verder kan ik je aanraden om de website van Disneyland Paris gewoon goed in de gaten te houden, want ze hebben regelmatig aanbiedingen op tickets.

Disneyland Paris korting op overnachtingen

Disneyland Paris korting en aanbiedingen: zo krijg je de allerbeste deals!

Stel je hebt je Disneyland Paris tickets al geboekt en bent nu op zoek naar een overnachting. Waar vind je dan Disneyland Paris overnachtingen met korting?

Losse overnachtingen zou ik niet snel boeken via Disneyland Paris maar bijvoorbeeld via Booking.com. Daar hebben ze niet alleen regelmatig Disneyland Paris aanbiedingen, maar je kunt er ook voor minder een hotel in de regio boeken.

Rondom Disneyland Paris zijn er een legio aan hotels en appartementen die je voor een fractie van de kosten van een Disney hotel kunt boeken. Maar die vaak wel allemaal een gratis pendelbus hebben naar de Disney parken of zelfs op loopafstand liggen.

Daar ligt dan ook de grootste besparing.

Andere manieren om korting te krijgen op een Disneyland Paris overnachting is door het nemen van een Disneyland Paris Jaarpas. Afhankelijk van de jaarpas krijg je een percentage korting op je overnachting.

Bekijk Disneyland Paris overnachtingen met korting

Overige Disneyland Paris kortingen en aanbiedingen

Het komt helaas maar weinig voor dat er buiten de website van Disneyland Paris kortingsacties zijn te vinden. Vaak is dat toch je beste kans om een aanbieding te scoren. Of je zult ervoor moeten kiezen om zelf je verblijf samen te stellen en in een goedkoper hotel te verblijven net even buiten het resort.

Mijn tip is Hi-Park by Adagio. Dit is een appartementencomplex op loopafstand van Disneyland Paris. Je loopt hier vandaan nog sneller naar het park dan vanaf de duurdere Disney hotels. Plus voor zo’n €50 per nacht echt een koopje! Moet je alleen nog de tickets kopen, maar kijk dan ook even of een Disneyland Paris jaarpas niet goedkoper is. Die zijn al te koop vanaf €209 per jaar. Dat heb je er al uit als je zo’n 2 dagen gaat.

Heb je nog een goede tip voor een Disneyland Paris aanbieding die hier nog niet bij staat? Stuur mij dan even een berichtje!