Disneyland Paris in 2021: wat kan je volgend jaar verwachten?

Gisteren was het jaarlijkse Disneyland Paris InsidEars kerstfeest. Ditmaal online, geheel passend bij de huidige situatie.

Hoewel het park gesloten is tot en met 12 februari 2021 namen ze ons toch – virtueel – mee naar een leeg Disneyland Paris. Plus ze gaven ons een kijkje in de nieuwigheden voor volgend jaar.

Ben je van plan om in 2021 een bezoek te brengen aan het Franse Disney resort? Dan is dit wat je kunt verwachten.

Een ingepakt kasteel

Vanaf januari zal het Doornroosje kasteel worden gerenoveerd. Voor het eerst sinds 1992 wordt het bekende roze bouwwerk van een nieuw likje verf voorzien.

De reden?

Behalve dat het kasteel weer lekker fris wordt, ook de grootse viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris in 2022.

Dat betekent dat tot die tijd het kasteel waarschijnlijk ingepakt zal zijn. Maar Disney zou Disney niet zijn als ze toch een mooie oplossing hebben bedacht zodat je toch foto’s voor het kasteel kan nemen.

Hoe ze dat gaan doen zul je volgend jaar zelf moeten bekijken!

Gerenoveerde attracties

Twee attracties in Disneyland Paris ondergaan momenteel een uitgebreide renovatie. In Buzz Lightyear Laser Blast wordt de gehele attractie voorzien van een nieuw likje verf. Dat zijn niet alleen de aliens, vreemde wezens, Buzz en Zurg.

Nee ook de karretjes, de blasters waarmee je schiet, eigenlijk alles in deze attractie is straks weer als nieuw.

Zelfs de werking van de blasters is getest zodat je straks weer zoveel mogelijk punten kan scoren!

Ook kregen we een klein stukje van de nieuwe Cars attractie te zien. Zoals je misschien weet wordt de voormalige Studio Tram Tour omgebouwd naar een bezoekje aan Route66.

We zagen dat Tow Mater één van de figuren is die aan de attractie is toegevoegd. Plus de “canyon” scene krijgt een Cars sausje. Om de gehele attractie te ervaren zullen we nog even geduld moeten hebben maar ik denk dat dit echt een leuke toevoeging is aan het Walt Disney Studios Park.

Magische Disney Junior show

Bovenaan deze pagina zie je het prachtige nieuwe decor van de Disney Junior Show. Deze show, die je vindt in het Walt Disney Studios Park, is geheel vernieuwd.

Ditmaal zullen de dromen van de bezoekers centraal staan. Natuurlijk komen ook bekende Disney figuren voorbij: Fancy Nancy, Vampirina, Timon, Mickey en Minnie Mouse.

Het beloofd weer een spektakel te worden, perfect voor de allerjongste bezoekers. Al zou ik de show ook best willen zien. Al is het alleen maar voor dat prachtige decor!

Opening van het Marvel Hotel

Herken je de lobby nog van Hotel New York? Zoals je kunt zien zijn ze al behoorlijk ver met de renovatie.

Volgend jaar zal dit hotel dan eindelijk de deuren openen als Marvel Hotel. Alles in het hotel is dan gerenoveerd. Van de kamers, tot bars, restaurants en zelfs het zwembad die ze de geestige naam Metropool hebben gegeven.

Nieuwe merchandise

Tenslotte betekent een nieuw jaar ook nieuwe merchandise. Voor de verzamelaars zullen er weer nieuwe sleutels te koop zijn, van Space Mountain en een Marvel sleutel voor Hotel New York. Ook zal er van Space Mountain een nieuw boek worden uitgebracht met leuke weetjes over deze iconische attractie.

Voor dit gerenoveerde hotel zal er ook veel andere merchandise te koop zijn. Van mokken tot mini Tony Stark/Iron Man pakken.

Daarnaast zal er ook weer veel nieuwe merchandise zijn met het jaartal erop. Laten we hopen dat het volgend jaar een stuk beter zal zijn en dat we weer kunnen genieten van de Disney Magie.

Dan wil ik jullie nog hele fijne feestdagen wensen en een gezond, gelukkig en magisch 2021!

Leukste kortingsacties!

Bianca
Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuwste posts

Meest gelezen

delingen