Home Dagje uitPretparkenDisneyland Paris Disneyland Paris in 2020 én vroegboekkorting!

Disneyland Paris in 2020 én vroegboekkorting!

door Bianca

Het nieuwe jaar is begonnen! Hopelijk hebben jullie allemaal een goed jaar gehad en hebben jullie ook alweer leuke plannen voor volgend jaar gemaakt. Wie van jullie gaan er in 2020 naar Disneyland Paris?

In 2020 is er weer genoeg te doen in het magische pretpark. Er is een compleet nieuw seizoen en een aantal oude favorieten keren weer terug. Dit is alles wat je moet weten over Disneyland Paris volgend jaar!

Heb je geen zin om alles te lezen en wil je direct naar de vroegboekaanbieding? Kijk dan hier!

Seizoenen Disneyland Paris in 2020

Dit jaar zijn er in Disneyland Paris weer een hoop seizoenen. Dit is een periode van een aantal weken of zelfs maanden waarbij bepaalde gedeeltes van de pretparken in het teken staan van een thema. Dat kan kerst of halloween zijn, maar bijvoorbeeld ook een film als Lion King of Frozen. Tijdens dit seizoen is er speciaal entertainment die je anders niet ziet. Leuk als je al meerdere malen naar het Franse pretpark bent geweest en weer eens wat anders wilt.

Voor volgend jaar staan de volgende seizoenen op het programma:

  • 11 januari t/m 3 mei: Frozen Celebration
  • 11 januari t/m 15 maart: Legends of the Force – a Celebration of Star Wars
  • 28 maart t/m 7 juni: Marvel Summer of Super Heroes
  • juni: Lion King & Jungle Festival
  • oktober: Halloween
  • november t/m 1e week januari: Kerst

Welk seizoen lijkt jou het leukst?

Dit jaar heb ik het Marvel Superhelden seizoen en Lion King & Jungle Festival ervaren. Die eerste wordt in het Walt Disney Studios Park gehouden. Er zijn dan shows met de superhelden in de hoofdrol en er stonden toen allerlei beelden van onder ander de Hulk en Captain Marvel. Zelf heb ik niet zoveel met Marvel maar veel kinderen (en volwassenen) stonden met open mond te kijken naar alle actie.

Ook het Lion King & Jungle Festival is erg bijzonder. De parade is exotisch, vol met dans, muziek en natuurlijk je favoriete Disney figuren. En er is een speciale musical – Rhythms of the Pride Lands – waarin het verhaal uit de film Lion King wordt verteld aan de hand van de bekende liedjes. Dit is echt een show van hoge kwaliteit. Als je naar mijn facebook gaat kan je een korte video zien van deze show.

Daarnaast zet Disney natuurlijk ook vol in op de nieuwe Frozen film. Het seizoen Frozen Celebration zorgt dat zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park in het teken staan van deze film. Er zijn twee nieuwe shows, veel nieuwe hapjes én je kunt op de foto met Olaf – die natuurlijk de beste knuffels geeft.

25% vroegboekkorting op een verblijf in Disneyland Paris

Speciale evenementen

In 2020 zijn er ook weer allerlei speciale evenementen.

Zo is er niet 1, maar zijn er 2 hardloopevents. Eentje in mei en eentje in september. Voor de eerste zijn de kaartjes inmiddels in de verkoop. Wees er snel bij als je mee wilt doen aan de Prinsessenrun.

Daarnaast keren ook twee populaire events terug: Magical Pride en Electroland. Magical Pride spreekt voor zich. Electroland is een 3-daagse dance-event waarbij vanaf 20.00 uur het Walt Disney Studios Park wordt omgetoverd tot een festival vol bekende dj’s en artiesten. En veel attracties zijn open, genoeg entertainment dus.

Een gerenoveerd hotel

Vernieuwde kamers Hotel New York

Vanaf juni 2020 gaat Hotel New York weer open. Dan is het hotel 1,5 jaar dicht geweest. Dat was ook wel nodig, want alles is compleet gerenoveerd. De kamers zijn anders, de lobby bevat allerlei Marvel elementen en ook de restaurants en de bars zijn compleet vernieuwd.

Kamers in Hotel New York zijn nu alvast te boeken. Dat kan hier!

Vroegboekkorting Disneyland Paris 2020

De maand april lijkt nog heel ver weg maar voor je het weet is het zo ver. Met de vroegboekkorting van Disneyland Paris kan je nu boeken voor een verblijf vanaf april 2020. Je krijgt dan tot 25% korting op je verblijf, plus gratis eten en drinken.

Van de 25% korting worden veel mensen wel warm, maar wat moet je nu met gratis eten en drinken? Nou dat is handiger dan je misschien denkt. Je krijgt namelijk ontbijt plus een maaltijd naar keuze ergens op de dag. Zo’n ontbijt kost los gemiddeld €20 per persoon, de tweede maaltijd is ter waarde van zo’n €40-€50 per persoon. Je bespaart dus best een hoop als je dat er gratis bij krijgt.

Eten in Disneyland Paris is erg duur en halfpension – de maaltijden die je gratis krijgt – scheelt echt een hoop geld ter plekke. Of je er echt iets mee bespaart ligt aan de hoeveelheid souvenirs die je daarvoor in de plaats koopt :).

Benieuwd naar de prijzen voor volgend jaar? Je vindt ze hier!


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter