Home Dagje uitPretparkenDisneyland Paris Disneyland Paris gesloten tot begin april, zijn andere parken wel open?

Disneyland Paris gesloten tot begin april, zijn andere parken wel open?

door Bianca

Disneyland Paris blijft dicht tot 2 april 2021 is vandaag bekend geworden. Ze zouden in eerste instantie op 13 februari weer open gaan voor publiek maar vanwege de huidige situatie is dat niet mogelijk.

Heb je geboekt voor die periode kijk dan op Disneylandparis.com. Hier vind je alle informatie over het annuleren of wijzigen van je boeking.

Het blijft jammer natuurlijk dat het resort niet open kan. Maar het is geen verrassing gezien de huidige situatie. Laten we hopen dat het er tegen die tijd een stuk rooskleuriger uitziet en dan we wellicht dan wel weer kunnen genieten van de attracties.

Andere Disney parken wereldwijd

Terwijl Disneyland Paris gesloten blijft gaat het er in andere Disney parken anders aan toe.

Alleen Disneyland Resort in Californië is inmiddels al 10 maanden gesloten. In de andere parken is het business as usual. Met natuurlijk de nodige aanpassingen vanwege corona. Denk hierbij aan ruim opgezette wachtrijen en een lagere capaciteit.

In Walt Disney World in Florida gaat het zo goed dat park hopping inmiddels weer terug is. Dat betekent dat je nu weer meerdere parken per dag mag bezoeken. Terwijl je maar een reservering nodig hebt voor één.

De kortere wachttijden die er vlak na de heropening waren zijn verdwenen en inmiddels zijn deze ook weer als vanouds. En veel Amerikanen weten dit pretpark weer te vinden.

Voor wie naar Disneyland Paris wilt zal daar dus nog even op moeten wachten. Laten we hopen dat de wereld er over een paar maanden anders uitziet, al ben ik bang van niet….


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter