Menu
Disneyland Paris

Disneyland Paris blijft gesloten, geen openingsdatum bekend!

Het hoge woord is eruit, Disneyland Paris blijft voorlopig dicht. Nou zagen we dat allemaal natuurlijk wel aankomen. Ook Frankrijk is enorm getroffen door de uitbraak van het coronavirus.

De officiële verklaring is dat zij dicht zullen blijven totdat het weer veilig is om open te gaan. Want eigenlijk zouden ze vanaf 1 april de deuren weer openen. Maar dat is in deze tijd natuurlijk ondenkbaar.

Wat als ik geboekt heb?

Disneyland Paris heeft de annuleringsvoorwaarden gewijzigd. Momenteel gelden deze als volgt:

If you hold a reservation for a Disneyland Paris holiday for arrivals while our Parks are closed, you are entitled to receive a voucher valid for 18 months for the full amount of payment already made for your booking. New bookings will be subject to conditions available at the time of booking.
If you wish to maintain your current booking conditions, you can benefit from our rebooking offer: If you hold a booking with an arrival up to June 30th, 2020, you have the possibility to rebook at the same price until May 15th, 2020 for an arrival before October 1st, 2020.

De Nederlandse tekst is op dit moment nog niet beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat ik geen fouten maak bij het vertalen daarom hierboven de Engelse tekst.

Voor de Nederlandse voorwaarden verwijs ik je door naar de Disneyland Paris website.

En nu? Mijn ervaring!

Heb je geboekt via Disneyland Paris zelf? Dan kom je er het beste vanaf. Je kunt dan dit formulier invullen en ze zullen het netjes voor je afhandelen.

Boek je net als ik via Expedia – omdat je daar online een room-only kan boeken – dan kan je je borst nat maken. Althans, als je je boeking wilt wijzigen. Inmiddels ben ik 3 weken bezig en nog is het mij niet gelukt. Ze hebben nu mijn geld teruggestort – op zich netjes – maar wijzigen naar een verblijf in de zomer voor hetzelfde bedrag klinkt stukken beter. Zeker als je je bedenkt dat het tijdens de zomer stukken duurder is.

Tot nu toe is het me nog niet gelukt. Wie weet ooit nog…

Het allerbelangrijkste is dat iedereen veilig is en laten we hopen dat we dit snel achter ons kunnen laten! Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en veiligheid toe!

Bianca Over mij

Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Geen reacties

    Reageer