Home Dagje uitPretparkenDisneyland Paris Disneyland Paris 25e verjaardag

Disneyland Paris 25e verjaardag

door Bianca

Hoera! De Disneyland Paris 25e verjaardag wordt groots gevierd. Na een jaar vol renovaties zijn de parken en attracties klaar voor een jaar vol feest. Eens in de 5 jaar pakt Disneyland Paris groots uit om de verjaardag te vieren. Shows, vuurwerk, opgeknapte attracties…Voor iedereen die twijfelde om naar Disneyland Paris te gaan is 2017 de beste tijd om te gaan!

Vernieuwde attracties tijdens de Disneyland Paris 25e verjaardag

Het afgelopen jaar heeft Disneyland Paris veel geinvesteerd in de attracties. Big thunder mountain, een van de populairste attracties, is bijna 1 jaar gesloten geweest voor een grondige renovatie. Alles is opnieuw geschilderd en er zijn nieuwe elementen toegevoegd.

Ben je een grote Star Wars fan? Dan zit je dit jaar goed in Disneyland Paris. Star Tours is geheel vernieuwd. In deze 3D attractie vlieg je naar de bekende locaties uit de film in één van de 70 ruimtemissies. Daarnaast zal de populaire achtbaan Space Mountain veranderen in Star Wars Hyper Space Mountain. In deze achtbaan wordt je letterlijk de ruimte in geschoten en voeg je je bij de Rebel Alliance.

Pirates of the Carribean is ook geheel vernieuwd, Jack Sparrow maakt namelijk vanaf nu deel uit van deze attractie.

Sommige attracties zullen pas in het voorjaar van 2017 openen. Houd hier rekening mee bij het boeken van de reis.

Shows en Disney figuren ontmoeten

Ook dit jaar zijn er weer genoeg mogelijkheden om de Disney figuren te ontmoeten. Tijdens de nieuwe parades zullen de populairste figuren voorbij komen, zowel uit de Disney films als uit Star Wars. Daarnaast is het ook mogelijk om met ze op de foto te gaan of om een handtekening te krijgen tijdens een van de ontmoeting. Nieuw dit jaar is de The Starlit Princess Waltz waarbij de Disney Prinsessen een bal organiseren voor alle bezoekers van het Disneyland Park.

Disneyland Paris 25e verjaardag aanbiedingen

Gelukkig zijn er dit jaar ook veel goede aanbiedingen om de reis naar Disneyland Paris een stuk betaalbaarder te maken.


Leukste kortingsacties!

Nog meer leuke artikelen

Laat een reactie achter