Wat zit er in een Disneyland Paris arrangement?

Net als bij andere vakantiebestemmingen kan je bij Disneyland Paris alles los boeken of een pakket nemen. Boek je het los dan kan je ook de hotels kiezen die verder van het pretpark liggen en je kunt – als je een dagje niet naar de parken gaat – besparen op entreekaartjes. Toch boeken de meeste mensen een compleet pakket. Waarom is dat en wat zit er inbegrepen in een Disneyland Paris arrangement?

Waarom een Disneyland Paris arrangement boeken?

Het grote voordeel van een Disneyland Paris arrangement is dat alles geregeld is. Bij aankomst bij je hotel ontvang je een envelop met daarin alles wat je nodig hebt voor je verblijf, waaronder je entreekaartjes en je halfpension vouchers als je deze geboekt hebt.

Daarnaast is dit de voordeligste optie als je in een Disney Hotel wilt slapen. Omdat je alles tegelijk boekt krijg je namelijk korting op je verblijf en de entree.

Wat zit er bij inbegrepen?

Een arrangement bestaat uit het verblijf in een Disney Hotel en je entreekaartjes. Met deze entreekaartjes heb je tijdens je gehele verblijf onbeperkt toegang tot allebei de Disney parken, ook op de dag van vertrek! Slaap je bijvoorbeeld 2 nachten in een hotel? Dan ontvang je 3 dagen entree, bij 3 nachten ontvang je 4 dagen entree etc.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen als je verblijft in een Disney hotel:

  • Gratis parkeren – tijdens je verblijf heb je de auto niet nodig. Deze kan je gratis parkeren bij het hotel. Ga je toch op pad met de auto? Dan krijg je op vertoon van je hotelkaart weer toegang tot het parkeerterrein.
  • Gratis pendelbus naar de parken – voor als je na een lange dag geen zin hebt om terug te lopen naar het hotel.
  • Gratis Extra Magische uren – je mag eerder het park in of langer blijven dan andere bezoekers die niet in een Disney Hotel slapen.
  • Hotel op loopafstand van de parken – behalve Disney’s Davy Crockett Ranch liggen alle Disney hotels op loopafstand van de parken. Na de vuurwerkshow hoef je niet eerst de auto te zoeken en terug te rijden, maar wandel je rustig terug naar het hotel.

Disneyland Paris arrangement aanbiedingen

Arrangementen zijn voordeliger dan los entreetickets en een hotelkamer te boeken. Daarnaast zijn er vrijwel altijd kortingsacties waarmee je nog goedkoper uit bent.

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag!

Stel mij een vraag

  • Zomer & herfst aanbieding

  • Gratis Ontbijt & Lunch & Diner
    Drankje inbegrepen
    Zelf bepalen waar je eet
    Incl. Disney Hotel & Entreetickets

  • Villages Nature Paris aanbieding

  • 25% korting
    Incl. verblijf & Disneyland Paris entreetickets
    Gratis parkeren bij de Disney parken

  • Najaar & Kerst aanbieding

  • 25% korting
    Gratis ontbijt & Lunch/Diner
    Incl. Disney Hotel en entreetickets

  • Entreetickets aanbieding

  • Entreekaartjes slechts €48 per persoon
    boeken voor 10 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Sluit je aan bij onze community!

3,379FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan hieronder een berichtje, ik help je graag!

Stel mij een vraag

Recente artikelen

Gratis eten in Disneyland Paris

Deze vouchers kan je inwisselen voor een 3-gangen maaltijd of ermee betalen bij (vrijwel) elk restaurant in de Parken, Disney Village en Hotels!

X
Inline
Inline