Wat zit er in een Disneyland Paris arrangement?

Net als bij andere vakantiebestemmingen kan je bij Disneyland Paris alles los boeken of een pakket nemen. Boek je het los dan kan je ook de hotels kiezen die verder van het pretpark liggen en je kunt – als je een dagje niet naar de parken gaat – besparen op entreekaartjes. Toch boeken de meeste mensen een compleet pakket. Waarom is dat en wat zit er inbegrepen in een Disneyland Paris arrangement?

Waarom een Disneyland Paris arrangement boeken?

Het grote voordeel van een Disneyland Paris arrangement is dat alles geregeld is. Bij aankomst bij je hotel ontvang je een envelop met daarin alles wat je nodig hebt voor je verblijf, waaronder je entreekaartjes en je halfpension vouchers als je deze geboekt hebt.

Advertentie

Daarnaast is dit de voordeligste optie als je in een Disney Hotel wilt slapen. Omdat je alles tegelijk boekt krijg je namelijk korting op je verblijf en de entree.

Wat zit er bij inbegrepen?

Een arrangement bestaat uit het verblijf in een Disney Hotel en je entreekaartjes. Met deze entreekaartjes heb je tijdens je gehele verblijf onbeperkt toegang tot allebei de Disney parken, ook op de dag van vertrek! Slaap je bijvoorbeeld 2 nachten in een hotel? Dan ontvang je 3 dagen entree, bij 3 nachten ontvang je 4 dagen entree etc.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen als je verblijft in een Disney hotel:

  • Gratis parkeren – tijdens je verblijf heb je de auto niet nodig. Deze kan je gratis parkeren bij het hotel. Ga je toch op pad met de auto? Dan krijg je op vertoon van je hotelkaart weer toegang tot het parkeerterrein.
  • Gratis pendelbus naar de parken – voor als je na een lange dag geen zin hebt om terug te lopen naar het hotel.
  • Gratis Extra Magische uren – je mag eerder het park in of langer blijven dan andere bezoekers die niet in een Disney Hotel slapen.
  • Hotel op loopafstand van de parken – behalve Disney’s Davy Crockett Ranch liggen alle Disney hotels op loopafstand van de parken. Na de vuurwerkshow hoef je niet eerst de auto te zoeken en terug te rijden, maar wandel je rustig terug naar het hotel.

Disneyland Paris arrangement aanbiedingen

Arrangementen zijn voordeliger dan los entreetickets en een hotelkamer te boeken. Daarnaast zijn er vrijwel altijd kortingsacties waarmee je nog goedkoper uit bent. Dit zijn de Disneyland Paris arrangement aanbiedingen die nu geldig zijn:

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here