Wat is de goedkoopste periode in Disneyland Paris?

Disneyland Paris is het hele jaar geopend. In de zomer, winter, tijdens schoolvakanties en zelfs op feestdagen. Je kunt er altijd naar toe. Hoe druk het is in de parken hangt af van het seizoen en de tijd van het jaar. Zijn er schoolvakanties, feestdagen of is het weekend? Dan is het vaak drukker in de parken dan doordeweeks. Door te kijken naar de drukte kan je ook de goedkoopste periode in Disneyland Paris bepalen.

Goedkoopste periode in Disneyland Paris: winter, lente en herfst!

Buiten het zomerseizoen is het vaak goedkoper. Tijdens de zomervakantie zijn heel veel kinderen vrij en wordt het park druk bezocht. Een populaire periode betekent helaas ook hogere prijzen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg aanbiedingen die ook tijdens de zomervakantie gelden. Deze vind je onderaan de pagina!

In de winter, lente en herfst liggen de prijzen lager. Het verschil in prijs tussen het hoog- en laagseizoen kan tot wel 50% zijn. Halloween en het kerstseizoen zijn hierop een uitzondering, dan liggen de prijzen een stuk hoger.

De goedkoopste periode in Disneyland Paris is de maand januari. Dan zijn er maar weinig mensen te vinden in de Disney Parken. Lekker rustig en goedkoop!

Vermijd weekenden, schoolvakanties en feestdagen

Voor veel mensen is het helaas niet mogelijk, toch is het de goedkoopste “periode” om naar Disneyland Paris te gaan: normale werkdagen. Als iedereen op school zit of aan het werk is en/of er geen feestdagen zijn (let hierbij ook op de Franse feestdagen), dan liggen de prijzen een stuk lager. Zeker als je aankomt van maandag tot en met donderdag. Vanaf vrijdag worden de prijzen weer iets hoger, omdat je richting het weekend gaat.

Bekijk altijd de aanbiedingen!

De beste manier om goedkoop naar Disneyland Paris te gaan is door gebruik te maken van één van de aanbiedingen. Er zijn vrijwel altijd kortingsacties waarmee je kunt besparen op je verblijf.

DISNEYLAND PARIS VROEGBOEKKORTING

25% korting op verblijf én entree + gratis halfpension!

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit je aan bij onze community!

5,836FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

De Efteling, het leukste pretpark van Nederland!

Zoals jullie misschien weten ben ik een enorme fan van pretparken. Achtbanen kunnen mij niet extreem genoeg zijn, maar nog het meest...

DISNEYLAND PARIS AANBIEDING

20% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE +
€200 ZAKGELD VOOR IN DE PARKEN

X