Wat is de goedkoopste periode in Disneyland Paris?

Disneyland Paris is het hele jaar geopend. In de zomer, winter, tijdens schoolvakanties en zelfs op feestdagen. Je kunt er altijd naar toe. Hoe druk het is in de parken hangt af van het seizoen en de tijd van het jaar. Zijn er schoolvakanties, feestdagen of is het weekend? Dan is het vaak drukker in de parken dan doordeweeks. Door te kijken naar de drukte kan je ook de goedkoopste periode in Disneyland Paris bepalen.

Goedkoopste periode in Disneyland Paris: winter, lente en herfst!

Buiten het zomerseizoen is het vaak goedkoper. Tijdens de zomervakantie zijn heel veel kinderen vrij en wordt het park druk bezocht. Een populaire periode betekent helaas ook hogere prijzen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg aanbiedingen die ook tijdens de zomervakantie gelden. Deze vind je onderaan de pagina!

Advertentie

In de winter, lente en herfst liggen de prijzen lager. Het verschil in prijs tussen het hoog- en laagseizoen kan tot wel 50% zijn. Halloween en het kerstseizoen zijn hierop een uitzondering, dan liggen de prijzen een stuk hoger.

De goedkoopste periode in Disneyland Paris is de maand januari. Dan zijn er maar weinig mensen te vinden in de Disney Parken. Lekker rustig en goedkoop!

Vermijd weekenden, schoolvakanties en feestdagen

Voor veel mensen is het helaas niet mogelijk, toch is het de goedkoopste “periode” om naar Disneyland Paris te gaan: normale werkdagen. Als iedereen op school zit of aan het werk is en/of er geen feestdagen zijn (let hierbij ook op de Franse feestdagen), dan liggen de prijzen een stuk lager. Zeker als je aankomt van maandag tot en met donderdag. Vanaf vrijdag worden de prijzen weer iets hoger, omdat je richting het weekend gaat.

Bekijk altijd de aanbiedingen!

De beste manier om goedkoop naar Disneyland Paris te gaan is door gebruik te maken van één van de aanbiedingen. Er zijn vrijwel altijd kortingsacties waarmee je kunt besparen op je verblijf. In de lijst hieronder vind je alle aanbiedingen die op dit moment geldig zijn:

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here