Verschil tussen Disney’s Hotel Cheyenne en Disney’s Hotel Santa Fe

Rond Disneyland Paris zijn er verschillende hotels. Hoe dichter bij de parken je wilt zitten, hoe duurder het hotel. Wil je op loopafstand van de parken slapen zonder veel geld uit te geven dan zijn er twee hotels waar je uit kunt kiezen: Disney’s Hotel Santa Fe of Disney’s Hotel Cheyenne. Allebei de hotels liggen op 20 minuten lopen van de parken (valt reuze mee) en ze bieden beiden een gratis shuttle bus naar de entree. Maar er zijn ook verschillen tussen deze hotels.

Disney’s Hotel Cheyenne

Disney’s Hotel Cheyenne is gebouwd als een cowboystad in het wilde westen. De kamers zijn gelegen in kleine, lage gebouwtjes die verspreid liggen over het terrein. Bij het boeken van de kamers kan je hierdoor kiezen uit verschillende locaties: vlakbij het hoofdgebouw met receptie, winkel, restaurant, bar en bushalte, vlakbij de rivier waardoor je dichter bij de wandelroute naar de parken zit, of een standaard kamer die goedkoper is maar geen speciale ligging heeft.

Doordat Disney’s Hotel Cheyenne geen standaard hotel is, hebben kinderen veel ruimte om lekker rond te rennen en te spelen. Het hotel heeft een speeltuin geheel in stijl en biedt zelfs ponyritjes in de zomer.

Meer weten over Disney’s Hotel Cheyenne?

Disney’s Hotel Santa Fe

Tegenover Disney’s Hotel Cheyenne ligt het andere budget hotel van Disneyland Paris, Disney’s hotel Santa Fe. Dit hotel is gebouwd in een route 66 stijl, met kamers in Cars thema. Ook in dit hotel liggen de kamers verspreid over verschillende gebouwen en heb je de mogelijkheid om een kamer te boeken met een betere ligging. In tegenstelling tot Disney’s Hotel Cheyenne is er weinig buiten ruimte hier voor kinderen om te spelen, al biedt het hotel wel een binnen speelhoek.

Meer over Disney’s Hotel Santa Fe?

Beste keus

Allebei de hotels zitten in dezelfde prijsklasse en zijn vaak even duur om te boeken. De hotels liggen vrijwel even ver van de parken en bieden vergelijkbare faciliteiten. Welk hotel het beste bij jullie past is met name afhankelijk van smaak. Kiezen jullie voor een Cars kamer of een kamer in een western dorp met stapelbed?

DISNEYLAND PARIS VROEGBOEKKORTING

25% korting op verblijf én entree + gratis halfpension!

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit je aan bij onze community!

5,836FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

De Efteling, het leukste pretpark van Nederland!

Zoals jullie misschien weten ben ik een enorme fan van pretparken. Achtbanen kunnen mij niet extreem genoeg zijn, maar nog het meest...

DISNEYLAND PARIS AANBIEDING

20% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE +
€200 ZAKGELD VOOR IN DE PARKEN

X