Is het Disneyland Hotel geschikt voor kinderen?

Veel meisjes dromen er van: slapen in een kasteel en als een prinses wakker worden. In Disneyland Paris is het niet mogelijk om in het kasteel te slapen, maar het Disneyland Hotel komt ontzettend dicht in de buurt. Het begint al als je komt aanrijden. Je stapt uit en je auto wordt voor je geparkeerd. De bagage brengen ze naar je kamer en na het inchecken kunnen jullie direct naar het park. Je hoeft je nergens druk om te maken. Dit is een luxe hotel waar je volledig verzorgd wordt. Maar is dit hotel ook geschikt voor kinderen?

Prinses voor één dag

Misschien wel de leukste mogelijkheid die het Disneyland Hotel biedt is om één dag een prinses te zijn. Dit betekent dat kinderen worden omgetoverd in hun favoriete Disney prinses. Er zijn een aantal pakketten beschikbaar van enkel de make-up en het haar, tot een complete make-over inclusief pruik, jurk, handschoenen en een fotoshoot. Hartstikke gaaf natuurlijk en een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten. De prijzen hiervoor liggen tussen de €55 en €350, afhankelijk van hoe uitgebreid het pakket is dat jullie kiezen. Deze ervaring is te reserveren in de winkel van het Disneyland Hotel.

Overal Disneyfiguren

Advertentie

In het Disneyland Hotel vindt je – net als in de andere hotels – genoeg Disney figuren waarmee je rustig op de foto kunt. Ook is het mogelijk om met hen te lunchen en te dineren. Dit kan in Inventions, één van de twee restaurants in het Disneyland Hotel. Ontbijt met alle bekende vriendjes is alleen beschikbaar voor gasten van de Castle Club.

Zwemmen en spelen

Er is ook genoeg plek voor de kinderen om zich uit te leven. In het zwembad bijvoorbeeld waar je na een lange dag in de parken kunt bijkomen. Of waar jullie je kunnen terugtrekken als de parken te druk worden of als het begint te regenen. Daarnaast is er de Minnie Club Playroom waar kinderen onder professioneel toezicht kunnen spelen zodat de ouders wat tijd voor hunzelf hebben. Voor grotere kinderen is er een videospeelhal waar zij tegen betaling diverse spelletjes kunnen doen.

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here