Voor de eerste keer naar Disneyland Paris

Wanneer de kinderen eenmaal weten dat er een bezoek aan Disneyland Paris op de planning staat, krijg je waarschijnlijk elke dag de vraag hoe veel nachtjes het nog slapen is voordat jullie ein-de-lijk gaan. Niet heel gek natuurlijk, want een bezoek aan het pretpark is een magische belevenis om naar uit te kijken. Je wil je als ouders natuurlijk wel goed voorbereiden, zodat je er zeker van bent dat het bezoek een groot succes wordt voor de hele familie. Deze tips helpen je met het voorbereiden van jullie eerste keer naar Disneyland Paris.

Disneyland Park of Walt Disney Studios?

Zoals je vast wel weet zijn er twee parken: het Disneyland Park het Walt Disney Studios Park. Afhankelijk van hoe veel tijd jullie hebben en waar jullie interesses liggen, kunnen jullie een verdeling maken tussen de parken. Voor iemand die nog nooit in Disneyland Paris is geweest, is het hoofdpark echter wel een grote aanrader; hier vind je het grote roze kasteel, de betoverende parades en klassieke attracties waar je dat sprookjesachtige gevoel van krijgt.

Plan je bezoek

Naar welk park je ook gaat, bekijk van tevoren op de officiële website de plattegronden en bedenk in welke attracties jullie sowieso willen, zodat jullie niet de hele dag zonder enig plan van hot naar her lopen. Voor populaire attracties kun je trouwens op het park een fastpass halen, waarmee je op een vastgestelde tijd veel sneller toegang tot de attractie hebt via een speciale ingang. Check op de website ook meteen om welke tijden jullie klaar moeten staan om de magische parades te bekijken, waar en wanneer je handtekeningen kunt scoren van je favoriete Disney figuren, in welk restaurant je een lekkere lunch wil scoren en welke attracties er gesloten zijn.

Ontbijten met Mickey

Zeker tijdens je eerste bezoek is het natuurlijk extra magisch als je verblijft in één van de Disneyhotels, zodat je opstaat en gaat slapen in Disneysferen. De hotels bevinden zich op enkele minuten lopen van het park en er rijden ook gratis shuttle bussen. Via de website zijn er diverse arrangementen te boeken, met regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Er zijn zelfs maaltijdopties beschikbaar waarbij je eet met de Disneyfiguren! Zelfstandig een hotel in de omgeving boeken is natuurlijk ook een optie, die vaak iets budgetvriendelijker is. Welke keuzes je ook maakt, het is bijna onmogelijk dat je géén fijne tijd hebt in Disneyland Paris. Laat je betoveren en geniet!
Advertentie
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here