Disneyland Paris weekend aanbieding

Veel mensen gaan in het weekend naar Disneyland Paris. De meeste rijden op vrijdagavond of zaterdagochtend heel vroeg richting de parken en blijven dan 1 of 2 nachten. Een kleine groep kiest er voor om een dagtocht te doen en gaan dezelfde dag weer richting huis. Er bestaat niet écht een Disneyland Paris weekend aanbieding. De kortingen en acties gelden op alle dagen van de week en zijn vaak afhankelijk van het seizoen waarin je gaat. Hoogseizoen is tijdens de schoolvakanties en op feestdagen, laagseizoen is tijdens de winter (uitgezonderd kerst). Als je in het weekend gaat is er een prijsverschil met doordeweekse dagen.

Prijzen in het weekend

De drukte in de Disney Parken is in het weekend vergelijkbaar met de Nederlandse pretparken. Er lopen altijd meer mensen dan op een ‘gewone’ doordeweekse dag. Doordat de parken drukker bezocht worden liggen de prijzen in het weekend ook iets hoger dan doordeweeks. Voor 2 dagen park en 1 nacht in een Disney Hotel ben je vanaf €150 per persoon kwijt. Hoe langer je blijft hoe minder je betaalt per nacht en hoe ‘goedkoper’ het eigenlijk wordt.

Goedkoopste tijd om te gaan?

De goedkoopste prijzen vind je tijdens het laagseizoen. Er is niet echt een Disneyland Paris Weekend aanbieding, de kortingen zijn namelijk de gehele week geldig. Wel zijn de aanbiedingen tijdens het laagseizoen een stuk aantrekkelijker. De kortingspercentages zijn hoger en vaak krijg je ook gratis dagen en nachten.

Januari is de goedkoopste maand, dan zijn er weinig bezoekers in de parken en zijn de kortingen hoog. Voor wie de kou durft te trotseren en wil besparen is dit de beste tijd om te gaan. Andere relatief goedkope maanden zijn februari, juni, september en november. Vermijd de feestdagen, dan liggen de prijzen een stuk hoger!

DISNEYLAND PARIS VROEGBOEKKORTING

25% korting op verblijf én entree + gratis halfpension!

Bianca
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit je aan bij onze community!

5,836FansLike
Hi, ik ben Bianca! Op WereldvolMagie geef ik je tips om zoveel mogelijk uit een dagje naar het pretpark te halen. Walt Disney World in Orlando is mijn favoriete park, gevolgd door Disneyland Paris. Heb je een vraag over deze parken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

De Efteling, het leukste pretpark van Nederland!

Zoals jullie misschien weten ben ik een enorme fan van pretparken. Achtbanen kunnen mij niet extreem genoeg zijn, maar nog het meest...

DISNEYLAND PARIS AANBIEDING

20% KORTING OP VERBLIJF EN ENTREE +
€200 ZAKGELD VOOR IN DE PARKEN

X