Disneyland Paris weekend aanbieding

Veel mensen gaan in het weekend naar Disneyland Paris. De meeste rijden op vrijdagavond of zaterdagochtend heel vroeg richting de parken en blijven dan 1 of 2 nachten. Een kleine groep kiest er voor om een dagtocht te doen en gaan dezelfde dag weer richting huis. Er bestaat niet écht een Disneyland Paris weekend aanbieding. De kortingen en acties gelden op alle dagen van de week en zijn vaak afhankelijk van het seizoen waarin je gaat. Hoogseizoen is tijdens de schoolvakanties en op feestdagen, laagseizoen is tijdens de winter (uitgezonderd kerst). Als je in het weekend gaat is er een prijsverschil met doordeweekse dagen.

Prijzen in het weekend

De drukte in de Disney Parken is in het weekend vergelijkbaar met de Nederlandse pretparken. Er lopen altijd meer mensen dan op een ‘gewone’ doordeweekse dag. Doordat de parken drukker bezocht worden liggen de prijzen in het weekend ook iets hoger dan doordeweeks. Voor 2 dagen park en 1 nacht in een Disney Hotel ben je vanaf €150 per persoon kwijt. Hoe langer je blijft hoe minder je betaalt per nacht en hoe ‘goedkoper’ het eigenlijk wordt.

Goedkoopste tijd om te gaan?

Advertentie

De goedkoopste prijzen vind je tijdens het laagseizoen. Er is niet echt een Disneyland Paris Weekend aanbieding, de kortingen zijn namelijk de gehele week geldig. Wel zijn de aanbiedingen tijdens het laagseizoen een stuk aantrekkelijker. De kortingspercentages zijn hoger en vaak krijg je ook gratis dagen en nachten.

Januari is de goedkoopste maand, dan zijn er weinig bezoekers in de parken en zijn de kortingen hoog. Voor wie de kou durft te trotseren en wil besparen is dit de beste tijd om te gaan. Andere relatief goedkope maanden zijn februari, juni, september en november. Vermijd de feestdagen, dan liggen de prijzen een stuk hoger!

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here