Disneyland Paris: hoe druk is het in februari?

Eind februari is het traditioneel weer tijd voor de voorjaarsvakantie. De één gaat een weekje skiën, terwijl de ander naar de zon gaat. Ook zijn er veel gezinnen die juist tijdens deze vakantie naar Disneyland Paris gaan en dat is een slimme keus!

In februari liggen de prijzen een stuk lager dan tijdens de kerst- of zomervakantie. Ook is het in de parken een stuk rustiger. Dit betekent korte wachttijden en genoeg tijd om de parken te ontdekken. Wel kan het nog goed koud zijn in februari. Neem voor de zekerheid genoeg warme kleding mee en neem voldoende tijd om tussendoor op te warmen.

Advertentie

Let op: in weekenden kan het een stuk drukker zijn, omdat er veel dagjes mensen uit Frankrijk naar de parken komen. Wil je de drukte vermijden, ga dan op een weekdag.

Alternatief

Is februari toch te koud? Dan is de herfstvakantie een goed alternatief. De kans op regen is iets groter, maar het is vaak aanzienlijk warmer dan in februari. In de parken is het qua drukte vergelijkbaar met februari en ook de prijzen liggen vrijwel gelijk.

Disneyland Paris Aanbiedingen

Aanbiedingen

Disneyland Paris

Aankomsten

Inclusief eten en drinken

Geldig tijdens schoolvakanties

Kinderen t/m 6 jaar gratis

Entreekaarten inbegrepen

Al vanaf

Te boeken vóór

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 20% korting
op Hotel en Entree

 t/m 6 november 2018

183 p.p.

13 juni 2018

Gratis ontbijt én Diner
en Tot 25% korting
op Hotel en Entree

 vanaf 7 november 2018

169 p.p.

1 oktober 2018

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here